Ανταρσία στο Αιγαίο: “Ξενοφοβική απόφαση αρνείται το δικαίωμα των προσφυγόπουλων στην εκπαίδευση”
30 Μαρτίου 2019
Οικονομική ενίσχυση λόγω Πάσχα σε άνεργους ναυτικούς
30 Μαρτίου 2019

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Προκυμαία Μυτιλήνης 1και 2 Απριλίου

Μοιράσου το άρθρο:

Νέες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη Δευτέρα και την Τρίτη 01-02/04-2019 στην προκυμαία Μυτιλήνης και συγκεκριμένα κατά μήκος της παραλιακής οδού Π. Κουντουριώτη από το ύψος του παλιού λιμεναρχείου έως την συμβολή με οδό Τενέδου, ανακοίνωσε το λιμεναρχείο Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας 01-04-2019 απαγορεύεται η Στάση και η Στάθμευση όλων των οχημάτων επί της οδού Π. Κουντουριώτη, στο χώρο εκτέλεσης των έργων και συγκεκριμένα από το ύψος της στροφής έναντι καταστήματος RETRO έως το χώρο στάθμευσης υπηρεσιακών οχημάτων έναντι Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης. Όλα τα σταθμευμένα οχήματα θα πρέπει να απομακρυνθούν άμεσα από τους οδηγούς τους. Όσα οχήματα παραμείνουν σταθμευμένα παρεμποδίζοντας την έναρξη και εκτέλεση των εργασιών θα απομακρύνονται με γερανοφόρο όχημα.
Στο τμήμα της παραλιακής οδού μπροστά  από την πλατεία Σαπφούς, το ρεύμα κυκλοφορίας προς παλιό λιμεναρχείο, από το ύψος περίπου της συμβολής με οδό Τενέδου μέχρι το παλιό Λιμεναρχείο θα διακοπεί. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται εκ περιτροπής στο ρεύμα κυκλοφορίας από τη πλευρά της θάλασσας.
Προσωπικό της εταιρείας θα ρυθμίζει την εκ περιτροπής κίνηση των οχημάτων φέροντας τον κατάλληλο εξοπλισμό με την επίβλεψη και παρέμβαση όπου απαιτείται Τροχονόμων υπηρεσίας μας. Παράλληλα απαγορεύεται η είσοδος όλων των οχημάτων, που κινούνται επί της Π. Κουντουριώτη, στην οδό Αρχιπελάγους (φωτεινό σηματοδότη πλατείας Σαπφούς) για όσο χρονικό διάστημα εκτελούνται τα έργα στο συγκεκριμένο σημείο.
Η Δ.Ε.Υ.Α.Λ και οι ανάδοχες εταιρείες που είναι υπεύθυνες για την εκτέλεση του έργου εντέλλονται για την λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων για την αποφυγή πρόκλησης ατυχήματος και γενικότερα της εύρυθμης λειτουργίας της παραλιακής οδού.

Μοιράσου το άρθρο: