Έφυγε ο Φωτής Ξύδας
20 Φεβρουαρίου 2019
Π.Χριστόφα και Μ. Μαμάκο στηρίζει το ΚΙΝΑΛ
20 Φεβρουαρίου 2019

Παραμένει ο Ε.Ντουρουντούς στην ΓΠΑΔ Βορείου Αιγαίου

Μοιράσου το άρθρο:

Ο ταξίαρχος της ΕΛΑΣ Ελευθέριος Ντουρουντούς παραμένει γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Βορείου Αιγαίου, όπως ανακοίνωσε το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τις χθεσινοβραδινές κρίσεις και μετακινήσεις.

Η Ένωση Αξιωματικών Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου συγχαίρει τον βοηθό Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου κ. Κατσαρό Γεώργιο για την προαγωγή του στο βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή κατά τις ετήσιες τακτικές κρίσεις αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας και του εύχεται να έχει υγεία και τύχη στην μετέπειτα σταδιοδρομία του.

Επίσης, καλωσορίζει τον Ταξίαρχο κ. Σαραντίδη Αντώνιο που τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου ως Διευθυντής και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Αυγερινό Δημήτριο που επανέρχεται στη θέση του Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χίου και τους εύχεται “υγεία, δύναμη και υπομονή στην άσκηση των νέων καθηκόντων τους, έχοντας τη στήριξη και τη συμπαράστασή μας.

Ακόμα, ευχόμαστε κάθε καλό στον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Κεβοπουλο Γεώργιο, ο όποιος τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Βορειοανατολικής Αττικής μετά από μακροχρόνια προσφορά στην κοινωνία της Χίου. Το αναγνωρισμένο έργο του στην προστασία του πολίτη και η σημαντική συνεισφορά του στην αντιμετώπιση της μεταναστευτικής κρίσης είναι αδιαμφισβήτητα.

Μετά το πέρας της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων δε σημειώθηκαν αλλαγές στην ηγεσία της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου. Ευχόμαστε στους Αξιωματικούς που κρίθηκαν ως ικανοί, να συνεχίσουν να ασκούν τα καθήκοντά τους με τον ίδιο ζήλο, με γνώμονα τη χρηστή Διοίκηση Ανθρωπίνων Πόρων και με σκοπό την επίτευξη του στόχου της ασφάλειας και της εξυπηρέτησης του πολίτη.”

Μοιράσου το άρθρο: