Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου: Στην Καλλονή ο εορτασμός του Κιλελέρ
12 Μαρτίου 2019
Εκτός αυτοδιοικητικών εκλογών ο Νίκος Χρυσάφης
12 Μαρτίου 2019

Συλλήψεις αλλοδαπών για κατοχή 7,120kg κάνναβης στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Στη σύλληψη ενός 24χρονου αλλοδαπού, προχώρησαν σήμερα το πρωί, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει ταξιδιωτική βαλίτσα περιέχουσα μια (01) πλαστική συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, συνολικού βάρους τριών κιλών και εκατόν πενήντα τριών γραμμαρίων (3. 153,00gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε ένα (01) κινητό τηλέφωνο και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Επίσης, στη σύλληψη ενός 28χρονου αλλοδαπού, προέβησαν πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., για παράβαση του Νόμου 4139/13 περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που διενεργήθηκε κατά την αποβίβαση από Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στο λιμάνι της Μυτιλήνης, ο ανωτέρω βρέθηκε να κατέχει εντός Ι.Χ.Ε. οχήματος, ιδιοκτησίας έτερου προσώπου, οκτώ (08) πλαστικές συσκευασίες με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, επιμελώς κρυμμένες κάτω από τον αερόσακο του συνοδηγού, συνολικού βάρους τριών κιλών, εννιακοσίων εξήντα επτά γραμμαρίων και ενός δεκάτου του γραμμαρίου (3. 967,1 gr).

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ένα (01) κινητό τηλέφωνο, δύο (02) ακτοπλοϊκά εισιτήρια και η ανωτέρω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας.

Μοιράσου το άρθρο: