Π.Χριστόφας: “Μήνυμα νίκης από το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης”
19 Μαΐου 2019
Περιοδείες του συνδυασμού “Με συνέπεια κι ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”
19 Μαΐου 2019

Ε.Χιωτέλλη: “Η παραπληροφόρηση είναι το τελευταίο όπλο τους”

Μοιράσου το άρθρο:

Το Σάββατο το απόγευμα, η υποψήφια Δήμαρχος Μυτιλήνης Εριφύλη Χιωτέλλη μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση και υπέβαλε μήνυση κατά συγκεκριμένου, ο οποίος μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδει ψεύτικες πληροφορίες για την ίδια και τον συνδυασμό της.

Σε δήλωσή της η κ. Χιωτέλλη τονίζει: “Δεν θα το κάναμε, εάν επρόκειτο για κάποιον γραφικό, ο οποίος γράφει, χωρίς να το σκεφτεί κάτι. Γνωρίζουμε ότι ο συγκεκριμένος έχει ανοιχτές εκκρεμότητες με τη δικαιοσύνη και για άλλες, ανάλογες ή αντίστοιχες υποθέσεις.

Γνωρίζουμε επίσης, ότι εδώ και καιρό, διάφοροι ακραίοι κύκλοι στον δήμο μας, που με τίποτα δεν θέλουν να μας δουν στην δημαρχιακή αρχή, χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πετύχουν τον σκοπό τους. Σε αυτά τα πλαίσια θεωρούμε ότι εγγράφεται και συγκεκριμένη προσπάθεια της διασποράς ψευδών ειδήσεων.

Θεωρούμε, ότι όλες οι αυτοδιοίκητές παρατάξεις, πρέπει να πάρουν άμεσα θέση, τις καλούμε να το πράξουν, έτσι ώστε να απομονώσουμε όλοι και όλες μαζί αυτά τα ακραία στοιχεία που θέλουν, και με αυτόν τον τρόπο, να επιβάλουν την παρουσία τους στην τοπική μας κοινωνία.

Καλούμε ιδιαίτερα, τον κ. Κύτελη, να πάρει άμεσα θέση, αποδεικνύοντας με αυτό τον τρόπο, ότι καμιά βάση δεν έχουν, όσα κυκλοφορούν ευρέως στην τοπική μας κοινωνία, ότι δηλαδή στον συνδυασμό του, έχουν βρει θέση άτομα τα οποία βρίσκονται σε επαφή με αυτούς τους ακραίους κύκλους.”

Μοιράσου το άρθρο: