Παρουσίασε την διακήρυξη του συνδυασμού του
18 Απριλίου 2019
Διοργανώνει εκδήλωση για την ΑΓΡΟΤΑΥΤΟΤΗΤΑ των τοπικών προϊόντων
18 Απριλίου 2019

Έκανε τον απολογισμό του συνδυασμού “Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ”

Μοιράσου το άρθρο:

Τον απολογισμό των πεπραγμένων του συνδυασμού «Η ΣΑΜΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ»,  2014-2019 πραγματοποίησε ο Δήμαρχος κ.Αγγελόπουλος και οι επικεφαλής φορέων και υπηρεσιών.

Τον συντονισμό της παρουσίασης είχε ο ειδικός σύμβουλος του δημάρχου Δημήτρης Βασιλειάς, ο οποίος έδωσε καταρχήν τον λόγο για μια σύντομη εισαγωγή στον δήμαρχο, για να ακολουθήσουν ο Γιάννης Καραγιαννίδης, προϊστάμενος των τεχνικών υπηρεσιών που αναφέρθηκε στα έργα που μελετήθηκαν, εντάχθηκαν και ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της 4ετίας κι αυτά που έχουν προγραμματιστεί ή ενταχθεί. Η Αγγέλα Καζάκου, προϊσταμένη του τμήματος προγραμματισμού, αναφέρθηκε στο έργο που παρήχθη στον τομέα της.

Στη συνέχεια πήρε εκ νέου τον λόγο ο δήμαρχος, που με την μέθοδο της τριλογίας, αναφέρθηκε στα σημαντικότερα έργα για τις τέσσερις ενότητες Βαθέος, Πυθαγορείου, Καρλοβάσου και Μαραθοκάμπου χωριστά.

“Aπό όπου κι αν υπηρετήσω στο μέλλον, η Σάμος είναι η πατρίδα μου και θα την υπηρετώ με πάθος, με ενθουσιασμό και κυρίως με πίστη ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Ο πήχης είναι ψηλά και σας παρακαλώ συνεχίσετε και να εκπροσωπήσετε το νησί όπως του αρμόζει” ήταν τα λόγια με τα οποία με τα οποία έκλεισε την ομιλία του σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του ως Δήμαρχος Σάμου.

 

Η συνέχεια της παρουσίασης δόθηκε από τους δύο επικεφαλής δημ.συμβούλους των σημαντικών νομικών προσώπων, τον Κυριάκο Πατσίδη, για το κοινωνικό έργο του ν.π. ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ και την ΄Αννη Ανδρεάδου για το ν.π. ΔΟΠΠΟΝΑΣ, που εμφανώς συγκινημένη μίλησε με θερμά λόγια ευχαριστώντας όσους συνέδραμαν το έργο της.

 

Μοιράσου το άρθρο: