Το υπέροχο σχολείο της Θερμής στα μικρόφωνα της ΕΡΤ Αιγαίου
19 Απριλίου 2019
Με τον Στρατή Ζαφείρη ο Γιώργος Σωσωνίδης
19 Απριλίου 2019

Με τον Κώστα Μουτζούρη ο Άρης Χατζηκομνηνός

Μοιράσου το άρθρο:

Με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Β. Αιγαίου Κωνσταντίνο Μουτζούρη και τον Ανεξάρτητο Αυτοδιοικητικό Συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης στο Β. Αιγαίο» θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές ο τ. Δήμαρχος  Άρης Χατζηκομνηνός.

Ο κος Χατζηκομνηνός έκανε την ακόλουθη δήλωση: “Στην ιδιαίτερα δυσχερή κοινωνικοπολιτική συγκυρία που βιώνουν οι ακρίτες του Βορείου Αιγαίου, σε μια περίοδο παντελούς απομόνωσης και απαξίωσης της Λέσβου και των κατοίκων της συγκριτικά με τις υπόλοιπες περιοχές της νησιωτικής Ελλάδας, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για το νησί μας να επιχειρήσει το άλμα εκείνο, που θα το οδηγήσει άμεσα και σταθερά σε τροχιά ανάπτυξης, εφάμιλλης των δυνατοτήτων του.

Ως πολίτης που ζω και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην ευρύτερη περιοχή της Λέσβου, βιώνοντας στη καθημερινότητά μου τα προβλήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μου, έχοντας πολυετή εμπειρία στο χώρο της αυτοδιοίκησης και κυρίως διαθέτοντας αμέριστη αγάπη για τούτο τον ευλογημένο και συνάμα τόσο αναξιοποίητο τόπο, θεωρώ χρέος μου να επανέλθω στο στίβο της αυτοδιοίκησης, αγωνιζόμενος για τα συμφέροντα του τόπου μου από κοινού με ανθρώπους έντιμους και ικανούς, με διάθεση να εργαστούν και να προσφέρουν, απερίσπαστοι από κομματικά συμφέροντα.

Γι’αυτό τον λόγο, ενόψει των επερχόμενων περιφερειακών εκλογών, επέλεξα συνειδητά να συμμετέχω ως υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Άλμα Ανάπτυξης για το Βόρειο Αιγαίο» του Κώστα Μουτζούρη, ο οποίος διαθέτοντας τα εχέγγυα  να εργαστεί για το κοινό καλό, ανεξάρτητος από κομματικές επιβολές και μικροπολιτικά συμφέροντα, είναι σε θέση να διεκδικήσει  ένα καλύτερο αύριο για τη Λέσβο, υπερασπιζόμενος επάξια τα συμφέροντα των συμπολιτών μας.”

 

Μοιράσου το άρθρο: