45 εκ. € για την ενίσχυση ερευνητικών φορέων σε ακριτικές και νησιωτικές Περιφέρειες
9 Ιανουαρίου 2019
Αεροδρόμιο Χίου: Μελέτη μετατόπισης τμήματος παραλιακής οδού Χίου-Καρφά
10 Ιανουαρίου 2019

Νίκος Λαρδάς, ο επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης για τον Δήμο Ικαρίας

Μοιράσου το άρθρο:

Την Τετάρτη 9 Ιανουαρίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παλιού Δημαρχείου στον Άγιο Κήρυκο, στην συγκέντρωση που διοργάνωσε η Τ.Ε. Ικαρίας και Φούρνων του ΚΚΕ με θέμα : «Η δράση του ΚΚΕ στην τοπική διοίκηση για τη στήριξη του λαού στην πάλη του, για τα δικαιώματα και τις σύγχρονες ανάγκες του », ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του κ. Νίκου Λαρδά (αντιδήμαρχος Αγίου Κηρύκου) ως επικεφαλής του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης για την Ικαρία και για τον Δήμο Φούρνων υποψήφια δήμαρχος θα είναι η Ευαγγελία Κυπραίου.
Στην συγκέντρωση μίλησε ο Παναγιώτης Μεντρέκας, μέλος της Κ.Ε του ΚΚΕ, χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Ικαρίας Στέλιος Σταμούλος, ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου Σταύρος Τάσος αλλά και η Αγλαΐα Κυρίτση η οποία συμμετέχει στον συνδυασμό.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Ν. Λαρδάς στην αρχή της ομιλίας του είπε: «..Θεωρώ ιδιαιτέρως τιμητική την απόφαση να τεθώ επικεφαλής στην προσπάθεια διεκδίκησης της πλειοψηφίας στον Δήμο Ικαρίας. Αυτή η απόφαση απόκτα ιδιαίτερη βαρύτητα όταν αφορά τον δήμο στον οποίο το ΚΚΕ καταγράφει την μεγαλύτερη εκλογική του επιρροή , αλλά και γιατί η απόφαση αυτή αφορά την διαδοχή ενός από τα εμπειρότερα στελέχη μας με διαδρομή σχεδόν 20 ετών σε όλους τους βαθμούς της τοπικής διοίκησης.
Από κει και πέρα η απόφαση αυτή δεν σημαίνει τίποτα παραπάνω από την σοβαρή ευθύνη που αντιστοιχεί χρέωση σε ένα σοβαρό τομέα δουλειάς, και βέβαια αυτό που θα κρίνει το πόσο αποτελεσματικά θα δοθεί η «μάχη» των εκλογών έχει να κάνει με την συμβολή όλων, όσων μοιραζόμαστε κοινές ανησυχίες και θέσεις, σχετικά με το χαρακτήρα που έχει η ο δήμος και τον ρόλο που μπορούμε να παίξουμε..”

Μοιράσου το άρθρο: