Επίσκεψη Παναγιώτη Ζαφειρίου σε Δημαρχείο Μυτιλήνης και ΚΕΠ
22 Μαΐου 2019
Ανταρσία στο Αιγαίο: Νέα προσφυγιά βιώνουν τα νησιά του Βορείου Αιγαίου
22 Μαΐου 2019

Ο Γιώργος Πάλλης στηρίζει και ψηφίζει “Δημοκρατική Μυτιλήνη”

Μοιράσου το άρθρο:

Με δήλωση του σήμερα ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης κάνει γνωστό ότι στις εκλογές Στις εκλογές της 26ης Μαΐου για το Συμβούλιο της Κοινότητας Μυτιλήνη, στηρίζει και ψηφίζει τη «Δημοκρατική Μυτιλήνη».

Όπως σημειώνει «η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» είναι μια υπερκομματική δημοκρατική και προοδευτική παράταξη με εξαιρετικής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό, κατάλληλο και έτοιμο να αναλάβει τη διαχείριση των θεμάτων της πόλης μας.

Οι υποψήφιοι της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» αντιλαμβάνονται πλήρως τον κρίσιμο ρόλο του συμβουλίου της κοινότητας Μυτιλήνης, στην αντιμετώπιση των καθημερινών ζητημάτων που αντιμετωπίζει η πόλη αλλά και στη συμβολή του στον μακροπρόθεσμο σχεδιασμό του μέλλοντός της. Γνωρίζουν τα προβλήματα και την καθημερινότητα της πόλης μας και έχουν πολιτική άποψη, όραμα και συγκεκριμένη θέση για τις προοπτικές της.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» διαθέτουν πολιτικό πολιτισμό, ώστε να είναι αποτελεσματική και επιτυχής η απαιτούμενη συνεργασία στο δημοκρατικό πλαίσιο εφαρμογής της απλής αναλογικής.

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι της Δημοκρατικής Μυτιλήνης είναι πρόσωπα που εμπιστεύομαι».

Μοιράσου το άρθρο: