Προεκλογικές δραστηριότητες της Λαϊκής Συσπείρωσης
20 Μαΐου 2019
“Ανατροπή” : ” Έφτασε η ώρα για δουλειά: Οι δεσμεύσεις μας για τις πρώτες 90 μέρες”
20 Μαΐου 2019

Μοιράσου το άρθρο:

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανατ. Σάμου Νίκος Ζάχαρηςμε υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους  του συνδυασμού «η Σάμος αλλάΖΕΙ»,  ακολουθώντας το πρόγραμμα επισκέψεων και περιοδειών της προεκλογικής τους δραστηριότητας:

  • Το Σάββατο 18 Μαΐου το απόγευμα επισκέφτηκαν και περιόδευσαν  στοΠαλαιόκαστρο, διακινώντας προεκλογικό υλικό και συνομιλώντας με τους κατοίκους.

 

  • Την Κυριακή 19 Μαΐου το πρωί ο Νίκος Ζάχαρηςπαρευρέθηκε συμμετείχε στην εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων τιμώντας τα 100 χρόνια μνήμης  της Γενοκτονίας των Ποντίων.

 

  • Την Κυριακή 19 Μαΐου το απόγευμα περιόδευσαν στους Μύλους και στη Χώρα, όπου μίλησαν σε κατοίκους και υποψηφίους κοινοτικούς συμβούλους. Άκουσαν τα προβλήματα και δεσμεύτηκαν για τη στήριξη που θα παρέχουν  στο πρόγραμμα της κοινότητας Χώρας, που θα επιλύει τα μεγάλα και χρονίζοντα προβλήματα της περιοχής (τροποποίηση του χωροταξικού, λειτουργία βιολογικού, παράκαμψη Πυθαγορείου-Χώρας, κατασκευή νηπιαγωγείου και διαμόρφωση Λαογραφικού Μουσείου) και εξήγησαν τις μεγάλες αλλαγές που γίνονται στις κοινότητες με την μεταρρύθμιση του Κλεισθένη για την αντιμετώπιση της καθημερινότητας.

Μοιράσου το άρθρο: