Στήριξη του Ιατρικού Συλλόγου Λέσβου στην 3ημερη απεργία των ιδιωτικών ιατρικών εργαστηρίων
22 Μαΐου 2019
Περιοδεία σε Πολιχνίτο από τον Νίκο Χήρα
22 Μαΐου 2019

Το κτήριο της ΑΤΕ στην οδό Βουρνάζων “στέγη” της Κοινότητας Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Το κτήριο διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου παρουσιάζοντας στους εργαζομένους του ιδρύματος το πρόγραμμα της παράταξης των πολιτών της Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη», επισκέφθηκαν σήμερα υποψήφιοι της παράταξης στις εκλογές της 26ης Μαΐου.

Χθες η περιοδεία και η παρουσίαση του προγράμματος της παράταξης, περιλάμβανε τις πολυπληθείς γειτονιές της Χρυσομαλούσας, του γηπέδου και του Ναυτικού Ομίλου.

Ας σημειωθεί ότι το πρόγραμμα της «Δημοκρατικής Μυτιλήνης» περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός χώρου για την πόλη και τους πολίτες. Μια στέγη δηλαδή για την Κοινότητα που σήμερα «υπολειτουργεί» σε ένα διαμέρισμα στη Χρυσομαλούσα!

Η «Δημοκρατική Μυτιλήνη» προτείνει τη μετατροπή του κτιρίου της ΑΤΕ στην οδό Βουρνάζων. σε πολύκεντρο της πόλης.

Το πολύκεντρο θα περιλαμβάνει:

-Διοικητικό Κέντρο Δημοτικής Κοινότητας

-Κέντρο Εξυπηρέτησης και Ενημέρωσης του Πολίτη

Ας σημειωθεί ότι το ιστορικό αυτό κτήριο αντάξιο της ιστορίας της Μυτιλήνης είναι ιδιοκτησίας της Τράπεζας Πειραιώς και σήμερα στεγάζει κάποιες υπολειτουργούσες υπηρεσίες του Πανεπιστημίου. Η κατασκευή του νέου κτηρίου της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του πανεπιστημίου σε συνδυασμό με τη συνεννόηση με τις Πρυτανικές αρχές με τις οποίες η κοινότητα σήμερα έχει μηδενική συνεργασία μπορεί να βοηθήσει στην κατεύθυνση η Μυτιλήνη να αποκτήσει το δικό της «σπίτι».

Μοιράσου το άρθρο: