Ν. Σαντορινιός: Εφαρμόζουμε μια ευρωπαϊκή λιμενική πολιτική με στόχο την ουσιαστική ανάπτυξη των νησιών μας
19 Φεβρουαρίου 2019
Καλεί σε γενική συνέλευση τα μέλη του ο ΕΟΣΣ ΣΑΜΟΥ
19 Φεβρουαρίου 2019

Ζήτησαν την στήριξη των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ

Μοιράσου το άρθρο:

Με σκοπό  την ενίσχυση  των ψηφοδελτίων του ΚΚΕ, η Κομματική Οργάνωση Βάσης Βαθέος  οργάνωσε πολιτική συγκέντρωση στη πόλη της Σάμου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου.

Μιλώντας στη συγκέντρωση ο Σταμάτης Φιλιππής  μέλος του Γραφείου της Τ.Ε Σάμου του ΚΚΕ, αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις στην επιχειρούμενη αναδιάταξη του αστικού πολιτικού προσωπικού που όπως είπε αποδεικνύει ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές μεταξύ τους στα βασικά ζητήματα της στρατηγικής του κεφαλαίου.

Αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις τόνισε την ανάγκη να στηριχθούν τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ σε όλες τις κάλπες ως ενιαία απάντηση των εργαζομένων και του λαού, στην ενιαία επίθεση που κλιμακώνει το κεφάλαιο και τα κόμματά του ενάντια στα εργατικά και λαϊκά δικαιώματα.

«Χρειάζεται δυνατό ΚΚΕ παντού για να κάνει ο λαός την πραγματική διαφορά υπογράμμισε το στέλεχος του ΚΚΕ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Κώστας Τζίχας σημειώνοντας ότι μικρογραφία των ανακατατάξεων στα αστικά κόμματα αποτελεί ο δήμος Σάμου, όπου γίνεται ένα ατέλειωτο αλισβερίσι πολιτικών συναλλαγών, μεταπηδήσεων από παράταξη σε παράταξη, μεταγραφές στελεχών, διπλά ψηφοδέλτια και «κερασάκι στη τούρτα» οι δήθεν ανεξάρτητοι.

«Προσπαθούν να μπερδέψουν τον κόσμο, να κρύψουν τη κοινή τους αντίληψη και πρακτική πάνω στα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα της Τοπικής Διοίκησης. Είναι όλοι αυτοί που με το ένα ή το άλλο σχήμα είναι πολλές τετραετίες στο τιμόνι της Τοπικής Διοίκησης και έχουν φέρει σε αδιέξοδο τη κατάσταση σε σοβαρά ζητήματα που απασχολούν και βασανίζουν το λαό» δήλωσε.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσε τους δημότες ,τους εργαζόμενους, το λαό της περιοχής, να ανακαλέσει στη μνήμη του την εμπειρία του και να κρίνει με βάση αυτή. Να εγκαταλείψει κόμματα , παρατάξεις και πρόσωπα που υποβαθμίζουν τη ζωή του και να στηρίξει το ΚΚΕ στο δήμο , στη Περιφέρεια, στις ευρωεκλογές και στις βουλευτικές. Να στηρίξει το κόμμα που θα του επιστρέψει πολλαπλάσια τη δύναμή του στη διεκδίκηση των σύγχρονων απαιτήσεών του.

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση για την πείρα που βγαίνει από τους 5 δήμους που διοικούνται από κομμουνιστές δημάρχους, αφού αναφέρθηκε στο έργο τους και τη στάση τους απέναντι στα λαϊκά στρώματα υπογράμμισε  ότι μια δημοτική αρχή της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο Σάμου, θα ιεραρχήσει τα άμεσα και καυτά λαϊκά προβλήματα και σε διαρκή διάλογο με το λαό θα δώσει λύσεις που θα ανακουφίζουν τη λαϊκή οικογένεια, φέρνοντας ως παράδειγμα, την ύδρευση και την εξασφάλιση καθαρού και υγιεινού πόσιμου νερού στο λαό που, όπως είπε,  πρέπει να είναι πρώτη προτεραιότητα.

Τέλος κάλεσε  στην ενίσχυση των ψηφοδελτίων της Λαϊκής Συσπείρωσης στο δήμο και στις κοινότητες, με την στελέχωσή τους από αγωνιστές που είναι αποφασισμένοι να βρίσκονται στη πρώτη γραμμή μιας αγωνιστικής πορείας στο τιμόνι του δήμου.

 

Μοιράσου το άρθρο: