Νέος Πρόεδρος στον Ε.Ο.Α.Ε.Ν. ο Σωτήρης Σκιαδαρέσης
27 Φεβρουαρίου 2018
Ολοκλήρωση εργασιών σε 2ο Δημοτικό Σχολείο Μυτιλήνης και Σχολικό Συγκρότημα Ακαδημίας
27 Φεβρουαρίου 2018

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες Κεντρική- Νότια Χίου, ενστάσεις μέχρι 19/6/18

Μοιράσου το άρθρο:

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κτηματολογίου ο δασικός χάρτης των περιοχών των προκαποδιστριακών δήμων Ανέμωνα, Αγίου Μηνά, Ιωνίας, Καμποχώρων, Μαστιχοχωρίων και Χίου, με την προθεσμία υποβολής αντιρρήσεων να ξεκινά στις 7 Μαρτίου και να λήγει στις 19 Ιουνίου 2018, ενώ για τους κατοίκους εξωτερικού αυτή παρατείνεται μέχρι τις 9 Ιουλίου 2018.
Για τον αναρτημένο δασικό χάρτη μπορεί κάθε ενδιαφερόμενος να λαμβάνει γνώση στην ιστοσελίδα «Ελληνικό Κτηματολόγιο», (https://www.ktimanet.gr/CitizenWebApp/Entrance_Page.aspx), μέσω της οποίας, και μόνο, μπορούν να υποβάλλονται αντιρρήσεις κατά του περιεχομένου αυτού.
Οι αντιρρήσεις αφορούν αποκλειστικά και μόνον στην αμφισβήτηση του χαρακτήρα ή της μορφής των εμφανιζόμενων στον δασικό χάρτη εκτάσεων.
Για την υποβολή των αντιρρήσεων καταβάλλεται υποχρεωτικά ειδικό τέλος ανάλογα με το εμβαδόν που αφορά η αντίρρηση.
Γενικές πληροφορίες για το περιεχόμενο του αναρτημένου δασικού χάρτη και του τρόπου υποβολής των αντιρρήσεων παρέχονται στο σημείο υποστήριξης της ανάρτησης (ΣΥΑΔΧ), που βρίσκεται στην οδό Κύπρου 2, στη Χίο, (τηλ. 22710 43333) τις εργάσιμες ημέρες, κατά τις ώρες 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ., καθ’ όλη τη διάρκεια της περιόδου υποβολής αντιρρήσεων.

Μοιράσου το άρθρο: