Απεργιακή κινητοποίηση από τους εκπαιδευτικούς Α΄βάθμιας Ικαρίας-Φούρνων.
11 Ιανουαρίου 2019
Ξεκινάει στην Ικαρία η διαδικασία υποβολής δηλώσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο
12 Ιανουαρίου 2019

ΕΛΜΕ Ικαρίας – Φούρνων: Κινητοποιήσεις για το σύστημα διορισμών

Μοιράσου το άρθρο:

«Μετά τις μαζικές και δυναμικές κινητοποιήσεις της Παρασκευής 11/1/19 ενάντια στο νέο σύστημα «διορισμών» και την αποφασιστική στάση του κόσμου της εκπαίδευσης, των συναδέλφων μονίμων, αναπληρωτών καθώς και των φοιτητικών συλλόγων, οι εκπαιδευτικές ομοσπονδίες ΟΛΜΕ και ΔΟΕ αποφάσισαν συνέχιση των κινητοποιήσεων τη Δευτέρα 14/1/19.

Κηρύσσουν 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση τη Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019 (24ωρη απεργία για τη Δ.Ο.Ε. και 3ωρη στάση εργασίας 11-2 μ.μ. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις ΕΛΜΕ για την Ο.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων) και καλούν όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή τη Δευτέρα 14/1/2019 και ώρα 15:00 με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου.

Στα πλαίσια αυτά η Ε.Λ.Μ.Ε. Ικαρίας – Φούρνων προκηρύσσει 3 στάση εργασίας συμπληρωματική σε αυτή της Ο.Λ.Μ.Ε.

• Να ανακληθεί τώρα το προσοντολόγιο λαιμητόμος!
• Απαιτούμε τον διορισμό ΤΩΡΑ όλων των αναπληρωτών με έστω και μία σύμβαση αποκλειστικά με βάση το πτυχίο και όλη την προϋπηρεσία!

Να δώσουμε τη μάχη με πανεκπαιδευτικό συντονισμό, δασκάλων, καθηγητών, φοιτητών, μέχρι την οριστική απόσυρση του προσοντολογίου-εκτρώματος»!

Μοιράσου το άρθρο: