Μουσική γιορτή για τους πρόσφυγες στη Χίο
22 Ιουνίου 2018
“Δια χειρός Κουρτζή”
22 Ιουνίου 2018

Ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας- Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο και την Κυριακή στη Μυτιλήνη

Μοιράσου το άρθρο:

Με επιτυχία ξεκίνησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών Γυναικών, το κορυφαίο ποδηλατικό γεγονός για το 2018, που διεξάγεται στη Λέσβο 22 – 24 Ιουνίου 2018 και συνδιοργανώνουν  η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, το ΝΠΔΔ Πολιτισμού – Αθλητισμού – Τουρισμού Δήμου Λέσβου, η Ελληνική  Ομοσπονδία Ποδηλασίας και ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου.

Η έναρξη έγινε το απόγευμα από τον κόμβο της Αχλαδερής, ενώ χαιρετίζοντας τους αγώνες ο Δήμαρχος Λέσβου, Σπύρος Γαληνός, σημείωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι, που το νησί της Λέσβου φιλοξενεί το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου Ανδρών – Γυναικών Elite. Οι θεαματικές προσπάθειες των αθλητών με φόντο την υπέροχη φύση της Λέσβου θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία τόσο για τους πιστούς φίλους του αθλήματος όσο και για εκείνους που αγαπούν τον αθλητισμό. Μια εμπειρία γεμάτη ταχύτητα, αγωνιστικότητα, πάθος αλλά κυρίως γεμάτη Λεσβιακή φιλοξενία, φυσική ομορφιά και μοναδικά τοπία.

Ο Δήμος Λέσβου, επενδύει συστηματικά στην φιλοξενία και τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, που μας δίνουν την ευκαιρία να προβάλουμε το νησί μας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Θα είμαστε δίπλα σε όλες τις προσπάθειες, που ενσταλάζουν τις οικουμενικές αξίες του αθλητισμού στις επόμενες γενιές.

Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί αυτή η μεγάλη αθλητική διοργάνωση, να ευχηθώ στους αθλητές καλή επιτυχία και πιστεύω ότι θα είναι μια μοναδική εμπειρία για όσους επιλέξουν να το παρακολουθήσουν». 

 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λέσβο, στο πλαίσιο της 2ης και 3ης ημέρας διεξαγωγής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου 

Ανακοινώνεται ότι,  στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Δρόμου, που διεξάγεται στο νησί της Λέσβου, πρόκειται να ισχύσουν, κατά το διήμερο από 23 έως και 24-06-2018, οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, με στόχο την απρόσκοπτη πραγματοποίηση της διοργάνωσης.

Πιο συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, με τμηματική, κατά περίπτωση, δέσμευση του οδικού δικτύου, από τα σημεία αφετηρίας των αγώνων, μέχρι και τα σημεία τερματισμού αυτών, ως εξής:

  • Την 23-06-2018 ημέρα Σάββατο και κατά τις ώρες από 14.30 έως και 19.30, από την οδό Κουντουριώτου στη Μυτιλήνη- στο ύψος της πλατείας Σαπφούς (σημείο εκκίνησης) και ακολούθως, κατά μήκος των οδών Τζέιμς Αριστάρχου, 8ης Νοεμβρίου, Μικράς Ασίας, Ν. Έλλης, Επ. Οδού Μυτιλήνης–Θερμής, Επ. Οδού Θερμής–Λ. Μύλων, Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αγιάσου έως και τον κόμβο Αχλαδερής, διαμέσου Αγ. Δημητρίου – Μεγάλης Λίμνης), Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αχλαδερής έως και τον κόμβο Λ. Μύλων),  Επ. Οδού Λ. Μύλων-Θερμής, Επ. Οδού Θερμής-Μυτιλήνης έως και το λιμάνι της Παναγιούδας (σημείο τερματισμού).
  • Την 24-06-2018 ημέρα Κυριακή και κατά τις ώρες από 07.30 έως και 14.00, από την οδό Κουντουριώτου στη Μυτιλήνη- στο ύψος της πλατείας Σαπφούς (σημείο εκκίνησης) και ακολούθως, κατά μήκος των οδών Τζέιμς Αριστάρχου, 8ης Νοεμβρίου, Μικράς Ασίας, Ν. Έλλης, Επ. Οδού Μυτιλήνης–Θερμής, Επ. Οδού Θερμής–Λ. Μύλων, Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αγιάσου έως και τον κόμβο Αχλαδερής, διαμέσου Αγ. Δημητρίου – Μεγάλης Λίμνης), Εθνικής Οδού Μυτιλήνης-Καλλονής (από τον κόμβο Αχλαδερής έως και τον κόμβο Λ. Μύλων), Επ. Οδού Λ. Μύλων-Θερμής, Επ. Οδού Θερμής-Μυτιλήνης, Ν. Έλλης, Μικράς Ασίας, 8ης Νοεμβρίου, Τζέιμς Αριστάρχου, Κουντουριώτου έως και το ύψος του τελωνείου Μυτιλήνης (σημείο τερματισμού).

Οι αστυνομικές υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λέσβου θα προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω περιοχές καθώς και για την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Μοιράσου το άρθρο: