Ημερίδα της ΝΟΔΕ Λέσβου για τη Νησιωτικότητα και τη Γαλάζια Ανάπτυξη
11 Ιανουαρίου 2019
Ο ΣΥΡΙΖΑ ΛΕΣΒΟΥ για την παράταση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ
11 Ιανουαρίου 2019

Διανομή δωρέαν προϊόντων στους δικαιούχους του ΤΕΒΑ στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Συνεχίζοντας την υλοποίηση διανομών δωρεάν προϊόντων του Ευρωπαϊκού Προγράμματος ΤΕΒΑ, του οποίου ως Δήμος Λέσβου είναι δικαιούχος φορέας, ενημερώνει τους ωφελούμενους ΚΕΑ- Δικαιούχους του ΤΕΒΑ οι οποίοι έχουν ενεργές αιτήσεις- δηλαδή εισέπραξαν το ΚΕΑ κατά τον προηγούμενο μήνα-, ότι θα πραγματοποιήθει δωρεάν διανομή προϊόντων σε όλη την Λέσβο.

Οι συνολικοί δικαιούχοι- ωφελούμενοι της διανομής αυτής είναι 5390 δημότες μας (2513 οικογένειες) σε όλη τη Λέσβο.

Στις Δημοτικές Ενότητες (πλην Μυτιλήνης – Θερμής), οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν κατά τόπους από τους εργαζόμενους μας στο Βοήθεια στο Σπίτι για την ημέρα, τον τόπο και την ώρα της διανομής.

Η διανομή για την Δημοτικές Ενότητες Μυτιλήνης και Θερμής, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

Από την Δευτέρα 14 έως και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου2019, στις αποθήκες μας στην ΕΨΥΠΑΛ -ΚΑΡΑ ΤΕΠΕ, από ώρες 8.30 έως 12.30.

Θα διανεμηθούν συνολικά σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες 37.040 τεμάχια προϊόντων . Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν είναι: ρύζι, αλεύρι, φασόλια, ζυμαρικά, φρυγανιές και τοματοπολτός. Σε οικογένειες με αριθμό μελών άνω των 5 ατόμων, θα διανεμηθούν επιπλέον, απορρυπαντικά: πλυντηρίου-πιάτων- γενικής χρήσης και σαμπουάν.

Οι ωφελούμενοι του ΚΕΑ- ΤΕΒΑ που επιθυμούν να παραλάβουν τα προϊόντα που δικαιούνται πρέπει ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ να έχουν μαζί τους αντίγραφο της αίτησης ΚΕΑ- ΤΕΒΑ, καθώς επίσης και την ταυτότητα τους.

 

Μοιράσου το άρθρο: