Τα αγροτικά ζητήματα στο επίκεντρο της περιοδείας του Υπ Δημάρχου Δυτικής Λέσβου της ΛΑΣ στα χωριά του Μανταμάδου
22 Μαρτίου 2019
“Γιορτές αμπελουργίας” στην Ανεμώτια
22 Μαρτίου 2019

Με εργαζόμενους στο δήμο και τη ΔΕΥΑΛ Λέσβου ο Σταυρος Τασσος

Μοιράσου το άρθρο:

Ο  Σταύρος Τάσσος, βουλευτής Λέσβου του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου με την «Λαϊκή Συσπείρωση», περιόδευσε σήμερα Παρασκευή 22 Μάρτη, στις υπηρεσίες του Δήμου Λέσβου και της ΔΕΥΑΛ.

Το κλιμάκιο, αποτελούνταν και από τις Δημοτικές Συμβούλους και υποψήφιες στο Δήμο Μυτιλήνης, Ντίνα Κοτζαδημητρίου και Μαρία Γιαννίκου, συνομίλησε με τους εργαζόμενους ακούγοντας τα έντονα προβλήματα που έχουν.

Τους εργαζόμενους τους απασχολούσε η διάσπαση των δήμων σε σχέση με το τι θα γίνει με αυτούς, ότι έτσι ή αλλιώς υπάρχει έλλειψη προσωπικού, και αν με τους δύο δήμους τώρα μείνει το ίδιο το προσωπικό που θα πρέπει να τους στελεχώσει. Μάλιστα στην ΔΕΥΑΛ οι εργαζόμενοι τόνισαν ότι σε περίπτωση που πρέπει να καλύψουν οι ίδιοι υπάλληλοι και τους δύο δήμους σε δυο τρία χρόνια θα υπάρχουν χωριά που θα μένουν χωρίς νερό!!!

Γι΄αυτό, τόνισαν, πως η ανάγκη για νέες θέσεις με μόνιμο προσωπικό και όχι με μπλοκάκια και με συμβάσεις, είναι επιτακτική.

Από τον Σταύρο Τάσσο, τονίστηκε, πως το σπάσιμο του Δήμου ήταν δουλειά του ποδαριού, και ότι φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως σχέδιο για το τι θα γίνει την άλλη μέρα.

Σημειώθηκε, πως μόνο μια αγωνιστική και μαχητική Δημοτική Αρχή, θα μπορέσει να φέρει εις πέρας τα προβλήματα που θα προκύψουν, και αυτή δεν είναι άλλη από την «Λαϊκή Συσπείρωση».

Και έφερε το παράδειγμα των κομμουνιστών δημάρχων, οι οποίοι ήταν οι μόνοι που μπήκαν μπροστά και διεκδίκησαν στην πράξη και όχι στα λόγια, που πήγαν κόντρα σε νόμους και υπουργικές αποφάσεις, παλεύοντας για τον ίδιο τον λαό μαζί με τον λαό.

Μοιράσου το άρθρο: