Η προεκλογική συγκέντρωση του Μιχάλη Μαμάκου στο Πάρκο Αγίας Ειρήνης
24 Μαΐου 2019
Μήνυμα του Κώστα Αστυρακάκη στους δημότες Μυτιλήνης
24 Μαΐου 2019

Μεγάλο χρηματικό ποσό βρήκαν και επέστρεψαν μαθητές του 4ου λυκείου Μυτιλήνης

Μοιράσου το άρθρο:

Περήφανος για δυο μαθητές του 4ου λυκείου Μυτιλήνης δηλώνει ένας επιχειρηματίας από τη Μυτιλήνη καθώς τα δύο παιδιά βρήκαν στο δρόμο και παρέδωσαν στην αστυνομία ένα μεγάλο για τις μέρες μας χρηματικό ποσό που είχε χάσει . Μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο κύριος Παναγιώτης Τούντας είναι πολύ συγκινημένος με την κίνηση αυτή των παιδιών  “ειδικά με τις ανάγκες των ημερών μας και το δημοσιοποίησα για να μάθει ο κόσμος ότι υπάρχει ελπίδα. Μπράβο και στο σχολείο των παιδιών και θα τους στείλω μια επιστολή για να τους συγχαρώ για τα παιδιά τους”.

Στο μύνημά του στους καθηγητές του 4ου λυκείου ο κύριος Τούντας αναφέρει “Σας επισυνάπτω το κείμενο που δημοσίευσα χθες στο facebook σχετικά με την εύρεση χρηματικού ποσού από δυο μαθητές του Λυκείου σας, τον Κωνταντίνο Τ και τον ‘Αγγελο Τ, οι οποίοι τα παρέδωσαν αμέσως στην αστυνομία. Θεώρησα ότι σαν καθηγητές του θα έπρεπε να το γνωρίζετε. Οι καλές πράξεις πρέπει να φαίνονται..Από την πλευρά μου είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά, για τις οικογένειες και το σχολείο τους…

“Δεν θα μπορούσα να κάνω διαφορετικά πάρα να μοιραστώ με φίλους, γνωστούς και άγνωστους την εμπειρία μου, ένα γεγονός που με γέμισε ευγνωμοσύνη αλλά και αισιοδοξία για τις νεότερες γενιές… Χθες το απόγευμα, φεύγοντας από την εργασία μου, συνειδητοποίησα ότι είχα χάσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό που είχα στην τσέπη μου, χωρίς πορτοφόλι, μόνο χρήματα διπλωμένα. Στην προσπάθεια μου να τα εντοπίσω επέστρεψα σε 2-3 σημεία που ήταν πιθανό να μου είχαν πέσει τα χρήματα αλλά όπως περίμενα δεν βρέθηκαν πουθενά. Αφού γύρισα σπίτι και μετά από παρότρυνση της γυναίκας μου επικοινώνησα με την ασφάλεια Μυτιλήνης για να δηλώσω την απώλεια. Ο αξιωματικός υπηρεσίας της Ασφάλειας Μυτιλήνης, αφού μου έκανε αρκετές διευκρινιστικες ερωτήσεις, επικοινώνησε μαζί μου σε δεύτερο τηλεφώνημα και μου ζήτησε να περάσω από το τμήμα. Εκεί προς έκπληξη μου, με ενημέρωσαν ότι δύο μαθητές Λυκείου είχαν βρει τα χρήματα στο δρόμο και τα είχαν παραδώσει στο τμήμα. Ο Κωνσταντίνος Τ (ο ένας εκ των δύο μαθητών) όπως μου είπε σήμερα το πρωί “Σκεφτήκαμε ότι μπορεί να είναι ο μισθός κάποιου οπότε οφείλαμε να τον επιστρέψουμε”. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δύο αυτούς μαθητές Κωνσταντίνο Τ και Άγγελο Τ για το ήθος και τις αρχές τους. Μου έδωσαν την ελπίδα ότι οι επόμενες γενιές μπορούν να είναι πολύ καλύτερες από τις δικές μας. Θερμά συγχαρητήρια στις οικογένειες τους, στους δάσκαλους και τους καθηγητές τους για τους Ανθρώπους που μεγάλωσαν”.

Με εκτίμηση
Τούντας Παναγιώτης

 

Μοιράσου το άρθρο: