Στη Μυτιλήνη τη Δευτέρα ο Μανώλης Κεφαλογιάννης
1 Μαρτίου 2019
Το Βόρειο Αιγαίο προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο διαχείρισης φυσικών καταστροφών
1 Μαρτίου 2019

Πρωτοβουλία πολιτών “Δημοκρατική Μυτιλήνη”: Αύριο η ιδρυτική συνάντηση

Μοιράσου το άρθρο:

Με στόχο τη συνάντηση, τη συζήτηση και τη συμφωνία σε ένα διεκδικητικό ριζοσπαστικό πρόγραμμα για τη Μυτιλήνη πραγματοποιείται αύριο Σαββάτο στις 12 το μεσημέρι στον ξενοδοχείο ΛΕΣΒΙΟΝ η ιδρυτική συνάντηση των πολιτών της πόλης για τη δημιουργία της Δημοτικής παράταξης στη Δημοτική Κοινότητα με την οποία θα παρέμβουν στις εκλογές της 26ηςΜαΐου.

Στη συνάντηση οι πολίτες που υπογράφουν την πρόσκληση απευθύνονται:

* σε κάθε έναν και κάθε μία, να σταθεί δίπλα μας, μαζί μας στην προσπάθεια για μια πόλη ανοικτή, δημοκρατική, αλληλέγγυα σε όλους στους πολίτες, άνδρες και γυναίκες,  που ζουν σε αυτήν.

Όπως σημειώνουν:

* Η πόλη της Μυτιλήνης μπορεί να είναι η πόλη των δικαιωμάτων, η πόλη των ανθρώπων της εργασίας και του πολιτισμού.

* Η πόλη της Μυτιλήνης μπορεί να είναι μια πόλη σύγχρονη, που θα σέβεται τον απλό Πολίτη, τον πεζό, τη μάνα, τον ποδηλάτη, το άτομο με αναπηρίες.

* Η πόλη της Μυτιλήνης μπορεί να είναι μια πόλη σύγχρονη, που θα σέβεται το περιβάλλον, τους δημόσιους χώρους, την παράδοση της, τους αγώνες όσων έζησαν σε αυτήν, όλους και όλες που ζουν σήμερα σε αυτήν.

Κατά τη συνάντηση θα διακηρυχθεί η πρόθεση της συμμετοχής στις ερχόμενες εκλογές για τη Δημοτική Κοινότητα της Μυτιλήνης.

Θα ξεκινήσει η διαδικασία διαλόγου χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς προκαταλήψεις με όλους τους δημοκρατικούς πολίτες.

Θα συγκροτηθούν τα όργανα της Κίνησης, η Επιτροπή προγράμματος, η Συντονιστική Επιτροπή και η Γραμματεία.

Θα συναποφασιστεί η διαδικασία ανάδειξης των υποψηφίων μας στην εκλογική διαδικασία.

«Αρμόδιοι για την πόλη μας είμαστε μόνο εμείς. Διεκδικούμε και παλεύουμε εμείς, όλα. Η Πόλη μας είμαστε εμείς. Η Μυτιλήνη μας είμαστε εμείς» κταλήγει η πρόσκληση που οι υπογράφουν οι Γιάννης Αθηναίος αρχιτέκτονας, Μπάμπης Αράπηςεπαγγελματίας. Γιάννης Ζερδελής γιατρός, Χρύσανθος Μάντζαρης πολιτικός μηχανικός, Ορέστης Μεταξάς υπάλληλος,Μιχάλης Μπάκας περιβαλλοντολόγος υπάλληλος Πανεπιστημίου Αιγαίου. Στρατής Μπαλάσκας δημοσιογράφος, Δημήτρης Πάλλης ιδιωτικός υπάλληλος, Θοδωρής Παραδέλλης συνταξιούχος καθηγητής Πανεπιστημίου, Κώστας Πλωμαρίτηςιδιωτικός υπάλληλος και Τζώρτζια Ρασβίτσου Συμβολαιογράφος

Μοιράσου το άρθρο: