Συλλυπητήρια Δημάρχου Λέσβου για τον θάνατο του Φωτή Ξύδα
21 Φεβρουαρίου 2019
9οι Παλλεσβιακοί Μαθητικοί Αγώνες Μουσικής
21 Φεβρουαρίου 2019

“Το κιρκινέτσι”: Κουλμπάρα και Κιόσκι απέκτησαν σύλλογο

Μοιράσου το άρθρο:

Με τη με αριθμό 76/2018 διαταγή σωματείου της Ειρηνοδίκη Μυτιλήνης εγκρίθηκε η ίδρυση μη κερδοσκοπικού Συλλόγου με την επωνυμία «Σύλλογος κατοίκων Συνοικιών Κουλμπάρα και Κιόσκι Μυτιλήνης ΤΟ ΚΙΡΚΙΝΕΤΣΙ».
Μέλη του Συλλόγου σύμφωνα με το καταστατικό δικαιούνται να είναι όλοι οι κάτοικοι ή οι ιδιοκτήτες κατοικίας, διαμερίσματος ή οικοπέδου στην περιοχή και συγκεκριμένα στην περικλειόμενη από τις οδούς Μητροπόλεως, Ερμού Αδραμυτίου, ανωνύμου οδού έναντι της εξόδου της οδού Αδραμυτίου στην οδό Μικράς Ασίας, Εθνικής Αντιστάσεως συμπεριλαμβανομένου του κάστρου και του αλσυλλίου Τσαμάκια, Αργύρη Εφταλιώτη, Ναυάρχου Κουντουριώτη και Χίου.
Οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου αιρετού Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου, έχουν ορισθεί να πραγματοποιηθούν την Κυριακή 17 Μαρτίου από ώρα 10 π.μ έως τις 12 το μεσημέρι στη «Βιβλιοθήκη Ευγενία Κλειδαρά» στο πάρκο Χατζηδήμου.
– Οι επιθυμούντες να εγγραφούν μέλη στο Σύλλογο πέρα των ήδη εγγεγραμμένων και να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία, υποχρεούνται να αποστείλουν αίτημα με τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας ή περιουσιακού στοιχείου, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση) στην ηλεκτρονική Διεύθυνση του Συλλόγου [email protected]έως το βράδυ της Δευτέρας 11 Μαρτίου. Όλα τα εγγεγραμμένα μέλη πρέπει να καταβάλουν την ετήσια τους συνδρομή για το 2019 (10 ευρώ) στην Εφορευτική Επιτροπή πριν ψηφίσουν.
– Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] μπορούν να αποστείλουν έως το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου επιστολή όσοι επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο εφόσον είναι φυσικά μέλη του Συλλόγου. Με την επιστολή τους αυτή πρέπει να δηλώνουν την πρόθεση τους να πάρουν μέρος στην εκλογική διαδικασία ως υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο. Στην επιστολή τους πρέπει επίσης να αναφέρουν τα στοιχεία τους (Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, Διεύθυνση κατοικίας ή περιουσιακού στοιχείου, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση).
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στο τηλέφωνο 6980767000

Μοιράσου το άρθρο: