Αερογέφυρα ζωής για τη μεταφορά οργάνων από τη Μυτιλήνη
17 Ιανουαρίου 2019
Ανοιχτή επιστολή του Στρατή Ζαφείρη στους πολίτες της Περιφέρειας
17 Ιανουαρίου 2019

Θλίψη στη Λέσβο, “έφυγε” ο Παναγιώτης Καλλονιάτης

Μοιράσου το άρθρο:

Απροσδόκητα έφυγε σύμερα απ τη ζωή ο Περιφερειακός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου Παναγιώτης Καλλονιάτης σε ηλικία 70 ετών.

Η ΝΟΔΕ Λέσβου για το θάνατο του Παναγιώτη Καλλονιάτη:

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής (ΝΟ.Δ.Ε.) Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας, Ευστράτιος Καραγεωργίου και τα μέλη αυτής, εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Παναγιώτη Καλλονιάτη, αντιπροέδρου της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου.

Ο Παναγιώτης Καλλονιάτης υπηρέτησε με συνέπεια και ανιδιοτέλεια την αυτοδιοίκηση, τους συναδέλφους του εκπαιδευτικούς και το χώρο της Νέας Δημοκρατίας, κερδίζοντας, κατά τη διάρκεια του βίου του το σεβασμό και την εκτίμηση της λεσβιακής κοινωνίας.

Τα στελέχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λέσβου εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του και εύχονται ο Θεός να του χαρίσει ανάπαυση σώματος και ψυχής.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

 

Το Περειφερειακό Συμβούλιο για τον θάνατο του Παναγιώτη Καλλονιάτη:

Μετά τον αδόκητο θάνατο του Περιφερειακού Συμβούλου Παναγιώτη Καλλονιάτη, που βύθισε την αυτοδιοικητική οικογένεια της Λέσβου και όλης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε βαθύ πένθος, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Ροδίτης συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, στην οποία ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και να συμπαρασταθεί ολόψυχα στο πένθος της.

Να παραστεί ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου κ. Αλέξανδρος Ροδίτης στην εξόδιο ακολουθία εκφράζοντας τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Να κατατεθεί στεφάνι εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Βορείου Αιγαίου.

Μοιράσου το άρθρο: