Δήλωση του υποψηφίου Δημάρχου Ανατολικής Σάμου Κώστα Τζίχα για τη μαύρη Επέτειο του στρατιωτικού πραξικοπήματος της 21ης Απρίλη 1967
21 Απριλίου 2019
Από 20 Ιουνίου οι μετρήσεις στο χωράφι για τις διορθώσεις Κτηματολογίου στη Λέσβο
22 Απριλίου 2019

Υμνούν τη χούντα υποψήφιοι στη Μυτιλήνη καταγγέλλει η “Δημοκρατική Μυτιλήνη”

Μοιράσου το άρθρο:

Νοσταλγοί της χούντας υποψήφιοι με συνδυασμό που διεκδικεί την δημοτική κοινότητα Μυτιλήνης καταγγέλλει η “Δημοκρατική Μυτιλήνη”. Ανήμερα της μαύρης επετείου για την δημοκρατία και τη χώρας μας υμνούν τη δικτατορία :

“Σήμερα, 52η μαύρη επέτειος του πραξικοπήματος της 21ης Απριλίου του 1967 και κάποιοι υποψήφιοι στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την Κοινότητα Μυτιλήνης με τον συνδυασμό «Ελεύθεροι Πολίτες», που συχνά μάλιστα διαμαρτύρονται για το ότι αναφέρονται σαν ακροδεξιοί, με δημόσιές τους αναρτήσεις σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πανηγύρισαν για την επέτειο. Δημοσιοποιώντας την άποψή τους υπέρ του πιο ανελεύθερου και καταστροφικού για τον τόπο καθεστώτος της δικτατορίας της 21ης Απριλίου.

Η παράταξη των πολιτών της Κοινότητας Μυτιλήνης «Δημοκρατική Μυτιλήνη» δίνει σήμερα στη δημοσιότητα αυτές τις αναρτήσεις. Ζητώντας από τους δημοκρατικούς πολίτες να αντιληφθούν ποιοι κρύβονται πραγματικά πίσω από τα υποτιθέμενα πατριωτικά και θρησκευτικά παραληρήματα των τελευταίων μηνών. Ποιοι πραγματικά είναι και σε τι Θεό πιστεύουν στα αλήθεια. Πού στοχεύει μήνες τώρα ο βαθιά διχαστικός τους λόγος.

Καλούμε το σύνολο των συνδυασμών για την Περιφέρεια βορείου Αιγαίου, για τον Δήμο Μυτιλήνης και για την Κοινότητα της Μυτιλήνης να μη σιωπήσουν. Υπεύθυνοι έναντι του μέλλοντος του τόπου αυτού, δημόσια να τοποθετηθούν ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ, διαψεύδοντας κάποιοι από αυτούς τη φήμη περί επιλεκτικών (και συγγενικών και όχι μόνο πολιτικών) σχέσεων με την παράταξη «Ελεύθεροι Πολίτες».

     

 

Μοιράσου το άρθρο: