Περιοδεία στη Χίο Στρατούλη- Μαυρέλου από τη «Λαϊκή Ενότητα- Μέτωπο Ανατροπής»
20 Απριλίου 2019
Επισκέφτηκαν τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας
20 Απριλίου 2019

Οριστικοποίησαν την ημερομηνία για την έκτη “λευκή νύχτα”

Μοιράσου το άρθρο:

 H  έκτη  «Λευκή Νύχτα»   θα διοργανωθεί και φέτος στην πόλη της Σάμου από τον Σύλλογο  Εστίασης και Ψυχαγωγίας, τον Εμπορικό Σύλλογο και το Δήμο Σάμου, το Σάββατο 03 Αυγούστου 2019.

Μια διοργάνωση που αγκαλιάστηκε και στηρίχτηκε όλα αυτά τα χρόνια από τους ντόπιους αλλά και τους επισκέπτες του νησιού αποτελεί πλέον θεσμό αλλά και από τα μεγαλύτερα event του καλοκαιριού.

Από νωρίς το βράδυ και μέχρι το πρωί, τα καταστήματα της πόλης θα παραμείνουν ανοιχτά, με τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες να μπορούν να συνδυάσουν με τον καλύτερο τρόπο τις αγορές τους με τον περίπατό τους στους ζωντανούς, φωτισμένους και από τις βιτρίνες, δρόμους της Σάμου.

Μουσική, χορός, παιχνίδια και πολλές ακόμη πολιτιστικές εκδηλώσεις, θα πλαισιώσουν και θα εμπλουτίσουν αυτή την ξεχωριστή βραδιά που θα περιλαμβάνει και σημαντικές εκπτώσεις και προσφορές από πλευράς των καταστημάτων.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης,  προσκαλούνται όλοι οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι  του τόπου να δηλώσουν την συμμετοχή τους και να προτείνουν διάφορα δρώμενα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Επίσης, οι διοργανωτές προσκαλούν τους παραγωγούς τοπικών προϊόντων να δηλώσουν την συμμετοχή τους για να προβάλουν και να προωθήσουν τα προϊόντα τους.

 

Μοιράσου το άρθρο: