Επισκέψεις και συζητήσεις σε χωριά από την «Συμπαράταξη Πολιτών για το Βόρειο Αιγαίο»
20 Μαΐου 2019
Κοινοτικές εκλογές στη Μυτιλήνη – Ανακοίνωση “Με συνέπεια κι’ ευθύνη … όλοι για τη Μυτιλήνη !!!”
21 Μαΐου 2019

Απάντησαν με παραιτήσεις

Μοιράσου το άρθρο:

Tην  παραίτηση δύο μελών της ΝΟΔΕ Σάμου προκάλεσαν οι δηλώσεις στήριξης της Βουλευτή της Ν.Δ και πρώην Υπουργού Τουρισμού Όλγας Κεφαλογιάννη  κατά τη διάρκεια ομιλίας της σε ημερίδα για τον τουρισμό, στην υποψηφιότητα στον Δήμο Ανατολικής Σάμου του Νίκου Κατρακάζου. «Δεν κατανοούμε τα παιχνίδια διχασμού που παίζονται στη Σάμο, σε βάρος της Νέας Δημοκρατίας, δεν τα ανεχόμαστε και γι’ αυτό παραιτούμαστε από μέλη της ΝΟΔΕ» δήλωσαν τα μέλη της ΝΟΔΕ Τσερέ Πυργιώτη Ζωή  και Κιάσσος Εμμανουήλ, σε ανακοίνωση που κοινοποίησαν στο Γραφείο Οργανωτικού της Ν.Δ και στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Σάμου .

Συγκεκριμένα  η ανακοίνωση αναφέρει ότι υποβάλλουν την παραίτηση τους από ενεργά μέλη της ΝΟΔΕ, ως ένδειξη διαμαρτυρίας στη δήλωση της πρώην υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, κας Όλγας Κεφαλογιάννη, «για την υποστήριξη της υποψηφιότητας του ανεξάρτητου όπως δηλώνει και διατυμπανίζει o ίδιος, υποψηφίου δημάρχου κ. Κατρακάζου με τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ για τη ΣΑΜΟ. Ένα συνδυασμό απαρτιζόμενο από μεγάλο αριθμό παλαιών σκληροπυρηνικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και μελών άλλων κομματικών χώρων, εντελώς ξένων προς τα ιδεολογικά πρότυπα της Νέας Δημοκρατίας.

Η εν λόγω ατυχής δήλωση συμπαράστασης της κας Κεφαλογιάννη έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις κατευθύνσεις του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για τη μη στήριξη υποψηφίων στους μικρούς Δήμους».

 

Εξάλλου λίγο νωρίτερα η ΝΟΔΕ Σάμου  με ανακοίνωσή της κάνει λόγο για συμπόρευση όλων των δυνάμεων σεβόμενοι τις απόψεις των μελών της και κυρίως της τοπικής κοινωνίας  ώστε «στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών νικητής να είναι ένας, η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της Νέας Δημοκρατίας, η μόνη δύναμη που μπορεί αποδεδειγμένα να εγγυηθεί το καλό του τόπου.

Συνεχίζουμε τον αγώνα δίνοντας με αξιώσεις τη μεγάλη μάχη των εκλογών της 26ης Μαΐου. Συνεχίζουμε για μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με την Χριστιάνα Καλογήρου, ενώνοντας τις δυνάμεις μας.

Οτιδήποτε άλλο αφορά την μικροπολιτική και όχι την πολιτική. Δεν θα χάσουμε το δάσος εστιάζοντας στο δέντρο. Προέχει η Πατρίδα μας και της Παράταξή μας» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

 

Μοιράσου το άρθρο: