«Η κοινωνική συνοχή είναι η προϋπόθεση για να υπάρξουν και αναπτυξιακοί ανασχεδιασμοί και παραγωγικοί αναπροσανατολισμοί»
15 Μαΐου 2019
“Η Σάμος αλλάΖΕΙ” Συνεχίζονται οι επισκέψεις σε χωριά
15 Μαΐου 2019

Συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς – αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία του Δήμου Δυτικής Σάμου    

Μοιράσου το άρθρο:

Την 14η Μαΐου ο επικεφαλής του συνδυασμού “ΔΥΝΑΜΗ ΔΥΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”  και υποψήφιος δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καλατζής με μέλη του συνδυασμού του ξεκίνησαν επαφές με τους παραγωγικούς φορείς του τόπου μας , τα αθλητικά –πολιτιστικά σωματεία  καθώς επίσης και με τον εμπορικό σύλλογο.

Οι συναντήσεις ξεκίνησαν από την Ένωση Οινοποιητικών Συνεταιρισμών Σάμου (οινοποιείο Καρλοβάσου) , με τους εργαζομένους και την διοίκηση. Συνεχίστηκαν με εκπροσώπους  των αθλητικών και πολιτιστικών σωματείων Δυτικής Σάμου και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα με τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου. Μέσα από τις προαναφερόμενες επαφές και συζητήσεις αναδείχθηκαν τα προβλήματα και οι προοπτικές επίλυσης τους , έτσι ώστε η δρομολόγηση λύσεων να συμβάλλει  στην ανάπτυξη του τόπου μας.

Συμφωνήθηκε ότι εργαλείο υλοποίησης των παραπάνω είναι ο διάλογος, η διαφάνεια στις αποφάσεις , με συμμετοχή των φορέων και των πολιτών.

Ο συνδυασμός μας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει όλους τους εκπροσώπους των φορέων για την ένθερμη ανταπόκριση και την ειλικρινή εκδήλωση πρόθεσης διαλόγου και συνεργασίας.

Μοιράσου το άρθρο: