Σφοδρή χιονόπτωση στη Λήμνο-Προβλήματα και στα ορεινά της Λέσβου
23 Φεβρουαρίου 2019
Στα “λευκά” ορεινά χωριά της Λέσβου-Χωρίς προβλήματα η κίνηση των οχημάτων
24 Φεβρουαρίου 2019

Χιόνια με προβλήματα στο ορεινό οδικό δίκτυο της Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Προβλήματα από την χθεσινοβραδινή χιονόπτωση σε αρκετά σημεία του ορεινού οδικού δικτύου της Λέσβου, καταγράφονται σήμερα το πρωί, όπου η κίνηση των οχημάτων γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Από το πρωί τα μηχανήματα του δήμου Λέσβου επιχειρούν ν’ ανοίξουν τους δρόμους από Αγιάσο προς Σανατόριο και από Μεγάλη Λίμνη προς Αμπελικό, όπου ένα χιλιόμετρο πριν το χωριό χρειάζονται αλυσίδες.

Άλλα μηχανήματα επιχειρούν να καθαρίσουν τους δρόμους, από Σκαλοχώρι προς Άντισσα και Σίγρι και από Μεσότοπο προς Άγρα, ενώ άλλα μηχανήματα επιχειρούν από Καλλονή προς Στύψη-Πελόπη και Υψηλομέτωπο.

‘Οπως δήλωσε στην ΕΡΤ Αιγαίου ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας, Νίκος Καρασάββας, “από νωρίς το πρωί όλα μας τα μηχανήματα βρίσκονται έξω και καθαρίζουν τους δρόμους. Χθες βράδυ χιόνισε και χρειάζεται σήμερα τα εκχιονιστικά να καθαρίσουν σε αρκετά σημεία του ορεινού δικτύου. Οι πολίτες ας μην κάνουν άσκοπες μετακινήσεις και κυρίως όσοι κινούνται στο ορεινό δίκτυο του νησιού. Πιστεύουμε ότι μέχρι το μεσημέρι θα έχουμε καθαρίσει από το χιόνι όλους τους δρόμους”.

Στη Λήμνο, από την χθεσινή χιονόπτωση τα προβλήματα έχουν εξομαλυνθεί, οι δρόμοι στο κεντρικό οδικό δίκτυο του νησιού είναι ανοικτοί, ενώ χθες το βράδυ υπήρξαν μικρές διακοπές στην ηλεκτροδότηση κάποιων περιοχών.

 

Μοιράσου το άρθρο: