Η Λαϊκή Συσπείρωση Ερεσού για Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές
24 Φεβρουαρίου 2019
Μπάσκετ αλληλεγγύης – Κανένας μόνος
25 Φεβρουαρίου 2019

Νέο χιόνι έφερε προβλήματα στις μετακινήσεις στην ορεινή Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Με προβλήματα στην κίνηση των οχημάτων στο ορεινό οδικό δίκτυο της Λέσβου, βρήκε το ξημέρωμα της Δευτέρας αρκετές περιοχές του νησιού.

Από τις 11 χθες το βράδυ συνέχισε να χιονίζει με αποτέλεσμα, μέχρι και αυτή την ώρα (7:30 πμ), η κίνηση των οχημάτων να γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες στις περιοχές από Ασώματο και Αγιάσο μέχρι Πολιχνίτο, στα ορεινά χωριά του Πλωμαρίου, από Φίλια, προς Ανεμώτια, Σκαλοχώρι, Βατούσα και Άντισσα καθώς από Βαφειό, Άργενο μέχρι Κάπη και Στύψη προς Πελόπη και Υψηλομέτωπο.

Ήδη τρία μηχανήματα του δήμου σε συνεργασία με την περιφέρεια επιχειρούν στις περιοχές αυτές, προκειμένου σύντομα να καθαριστούν οι δρόμοι. Μεγάλη προσοχή πρέπει να επιδεικνύουν οι οδηγοί και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο για τυχόν πάγο από τις πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.

Όμως όσοι κινούνται στο ορεινό οδικό δίκτυο, θα πρέπει πρώτα να επικοινωνούν με αστυνομία, για να ενημερωθούν για την κατάσταση στους δρόμους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Με απόφαση του Δημάρχου Λέσβου Σπύρου Γαληνού, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αγιάσου, Συκαμιάς, Σκαλοχωρίου και Μεγαλοχωρίου του Δήμου Λέσβου, θα παραμείνουν κλειστά σήμερα Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019, λόγω χιονοπτώσεων και παγετού.

Μοιράσου το άρθρο: