13 χρόνια κάθειρξη χωρίς αναστολή στον 79χρονο από την Μόρια που πυροβόλισε 15χρονο Σύρο
19 Απριλίου 2019
Ο Γιάννης Σπιλάνης σε Άντισσα και Παπάδο
19 Απριλίου 2019

Στράτος Γεωργούλας , Υπ Περιφερειάρχης Β Αιγαίου: Κομμάτι της ταυτότητας «του άλλου δρόμου» ο αγώνας ενάντια στο φασισμό

Μοιράσου το άρθρο:

Τα κοινά προβλήματα των νησιών του Βορείου Αιγαίου οδήγησαν στην απόφαση του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού Λέσβου «ο άλλος δρόμος» και των στελεχών του να αγωνιστούν μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Αιγαίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Βόρειο Αιγαίο Στράτος Γεωργούλα.

Η περιφέρεια είναι πολιτικό όργανο και μπορεί να διεκδικήσει την εφαρμογή άλλων πολιτικών , όπως για παράδειγμα η στελέχωση με μόνιμο προσωπικό των θέσεων που παραμένουν κενές. O κ. Γεωργούλας διεκδικεί χώρο στο περιφερειακό Συμβούλιο, με συμβούλους σε κάθε σησί,  για να αγωνιστούν για τον άλλο δρόμο.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο κύριος Γεωργούλας κλήθηκε να σχολιάσει για την αυξητική τάξη ακροδεξιών απόψεων τονίζοντας ότι « ο αγώνας ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό είναι κομμάτι της ταυτότητας του άλλου δρόμου. Το ακροδεξιό ρεύμα όμως δεν γεννιέται αν δεν ευνοούν οι κρατικές πολιτικές και στην περίπτωσή μας ως τέτοιες νοούνται η κοινή δήλωση ΕΕ-Τουρκίας και τα χοτ σποτ».

Μοιράσου το άρθρο: