Απάντηση Κ. Μουτζούρη στις καταγγελίες της ΛΑΣ: “Η Περιφερειακή Αρχή υπηρετεί τη νομιμότητα”
19 Φεβρουαρίου 2021
Περιφερειακό Συμβούλιο για τις επιπτώσεις του νέου νόμου στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου ζητά η “Συμπαράταξη Πολιτών”
19 Φεβρουαρίου 2021

Ερώτηση στη Βουλή από τον Χαρ. Αθανασίου για τους δασικούς χάρτες

Μοιράσου το άρθρο:

Με τα ζητήματα που ανακύπτουν στο νομό Λέσβου, και όχι μόνο, από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Ν. Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, κατέθεσε ερώτηση στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Σε δήλωσή του τονίζει: “Από την πρώτη στιγμή που ανέκυψε το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα, ειδικά για τον νομό μας, είμαι σε συνεχή επαφή με το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και ειδικότερα με τον αρμόδιο Υφυπουργό κ. Γεώργιο Αμυρά. Διαπίστωσα σωρεία παραλείψεων και λαθών, με συνέπεια η Κυβέρνησή μας να παραλάβει κυριολεκτικά χάος στο ζήτημα των δασικών χαρτών.

Στόχος της Κυβέρνησή μας είναι να διασφαλίσουμε, με κάθε νόμιμο τρόπο, ότι δεν θα αδικηθεί ούτε ένας ιδιοκτήτης. Προς τούτο, κατέθεσα σχετική επίκαιρη ερώτηση, στην οποία, αφού εκθέτω τα ανωτέρω, ζητώ από τον Υπουργό να αναλάβει πρωτοβουλίες για να επιλυθούν όλα τα ανακύπτοντα προβλήματα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών, έτσι ώστε να διασφαλισθεί ότι δεν θα διακινδυνεύσει η περιουσία κανενός ιδιοκτήτη, κανενός αγρότη”.

Μοιράσου το άρθρο: