Νότης Μηταράκης: Aλλάζει η εικόνα για το μεταναστευτικό
10 Ιουλίου 2020
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στο Βόρειο Αιγαίο
13 Ιουλίου 2020

Γιορτή Αμπελουργίας με συναυλίες στην Ανεμώτια Λέσβου

created by dji camera

Μοιράσου το άρθρο:

Οι φετινές Γιορτές Αμπελουργίας, περιλαμβάνουν τρεις (3) συναυλίες προσαρμοσμένες στα δεδομένα του Covid-19.

Οι συναυλίες αυτές θα πραγματοποιηθούν στον αύλειο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Ανεμώτιας, με δωρεάν είσοδο και τηρώντας την προβλεπόμενη πληρότητα.

Με την υποστήριξη του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Συνδέσμου Πολιτισμού, Αθλητισμού και Τουρισμού Νήσου Λέσβου, στις 22 Αυγούστου ημέρα Σάββατο θα πραγματοποιηθεί συναυλία με την Μαρία Παπαγεωργίου.

Με αφετηρία τη live streaming συναυλία που έδωσε τις πρώτες μέρες της καραντίνας στο σαλόνι της, μέχρι την πρόσφατη κυκλοφορία των καινούριων της τραγουδιών, η Μαρία Παπαγεωργίου είναι έτοιμη να μοιραστεί μαζί μας τον μέσα και τον έξω κόσμο της, με τις νέες συνθήκες.

Με υλικό που παρουσίασε στα social media κατά τη διάρκεια του εγκλεισμού, τον ψηφιακό δίσκο ΕΣΟΡίΑ που ανέβηκε διαδικτυακά τη Μεγάλη Εβδομάδα, με παλιότερα κομμάτια και καινούριο υλικό, για μία και μοναδική συναυλία στις 22 Αυγούστου 2020.

Επιπρόσθετα, για τις 21 και 23 Αυγούστου αντίστοιχα, στα πλαίσια των Γιορτών Αμπελουργίας θα πραγματοποιηθούν συναυλίες με τοπικά παραδοσιακά συγκροτήματα και Σημαντικούς Καλλιτέχνες της Λέσβου, με μουσικές περιπλανήσεις στο Αιγαίο και στη Μικρά Ασία, με την υποστήριξη του Τοπικού Προγράμματος LEADER/CLLD Νήσου Λέσβου της ΕΤΑΛ Α.Ε.

Μοιράσου το άρθρο: