“Μετά την Πανσέληνο” με την Ρ. Αντωνοπούλου στο Ιερό του Μέσσου Λέσβου
31 Ιουλίου 2020
Εφαρμογή Social Wifi στο Δήμο Δυτικής Λέσβου
31 Ιουλίου 2020

Πληρώνονται οι εργαζόμενοι στη δακοκτονία στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Πιστώνονται στους λογαριασμούς των δικαιούχων εργατών- απασχολούμενων στη Δακοκτονία , τα χρήματα που αντιστοιχούν στον καθένα για το έργο της πρώτης διαβροχής.

Το συνολικό ποσό που διατέθηκε από την Π.Β.Α. ανέρχεται στα 329.000 ευρώ και αφορά αποκλειστικά την πρώτη διαβροχή, ενώ έχει ολοκληρωθεί και η δεύτερη διαβροχή .

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου Παναγιώτης Κουφέλος σχετικά με την σημαντική θετική αυτή εξέλιξη , δήλωσε: «Είμαστε σήμερα στην ευχάριστη θέση , να ανακοινώσουμε ότι, φέτος για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, να πληρώνεται η πρώτη διαβροχή στους δικαιούχους εργαζόμενους στην ώρα της χωρίς καμία καθυστέρηση. Θέλω να ευχαριστήσω τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Β. Αιγαίου που εμπλέκονται στο Πρόγραμμα της Δακοκτονίας, την Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και την Διεύθυνση Οικονομικών για τις προσπάθειες που κατέβαλαν ώστε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, την δύσκολη αυτή για όλους οικονομική περίοδο. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι θα συνεχίσουμε τις προσπάθειες ώστε όλα να εξελιχθούν όσο καλύτερα γίνεται και να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα όσον αφορά στην καταπολέμηση του Δάκου, την προστασία της φετινής Παραγωγής και το εισόδημα των ελαιοπαραγωγών».

Μοιράσου το άρθρο: