Ενημέρωσαν τους κατασκηνωτές στο μεγάλο Σεϊτάνι
16 Αυγούστου 2019
Λογοτεχνική πεζοπορία στο μονοπάτι του Φάρου Πάπας
16 Αυγούστου 2019

Το Summer « wine & cheese» στην Πόλη της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Εκδήλωση παρουσίασης των κρασιών του ΕΟΣΣ με τίτλο Summer « wine & cheese» διοργανώνουν το Σάββατο, 17 Αυγούστου στο Βαθύ, ο δήμος Σάμου, ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, στο πλαίσιο  της καμπάνιας «we make our city».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί απέναντι από την πλατεία Πυθαγόρα στις 21:30, και περιλαμβάνει μια διασύνδεση προϊόντων με Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης και ειδικότερα των κρασιών του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και των τυριών της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου.

 

Το διαδραστικό αυτό event διοργανώνεται στα πλαίσια του προγράμματος «Mediterranean Cheese & Wine» και θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των κρασιών και της γραβιέρας από εκπροσώπους των Συνεταιρισμών με ενδελεχείς αναφορές από τον sommelier Άρη Σκλαβενίτη, καθώς και cooking show από τον chef Βαγγέλη Μπιλιμπά.

 

Επιπλέον θα πραγματοποιούνται γευστικές δοκιμές των οίνων και των τυριών στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου περίπτερου, ενώ στους παρευρισκόμενους θα προσφέρονται εδέσματα με τυρί Νάξου και τα σαμιώτικα κρασιά του ΕΟΣΣ.

 

Επίσης τα καταστήματα Εστίασης και Ψυχαγωγίας θα παρασκευάζουν κοκτέιλς με βάση τα Σαμιώτικα κρασιά της ΕΟΣΣ για αυτή την ειδική βραδιά!

 

Για το Σάββατο 17 Αυγούστου 2019 από τις 20.00 έως 00.00, θα ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας κατά μήκος της παραλιακής οδού και η εκτροπή της κυκλοφορίας σε εναλλακτικές οδεύσεις. Επίσης, θα σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο τμήμα των οδών 25ης Μαρτίου και Γράμμου,  στα τμήματα που οδηγούν στην παραλιακή οδό.

 

Μοιράσου το άρθρο: