Νίκος Ζάχαρης : “Τον αυτοδιοικητικό χάρτη της Σάμου δεν (πρέπει να) τον χαράζουν εν κρυπτώ συναισθηματικοί τοπικιστικοί εγωισμοί, πολιτικοί παράγοντες, συμφέροντα και συναλλαγές”.
20 Φεβρουαρίου 2019
Αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα για το κλείσιμο του hot-spot και τον απεγκλωβισμό των προσφύγων
20 Φεβρουαρίου 2019

Δύο υποθέσεις κλοπών εξιχνίασε η ασφάλεια της Σάμου

Μοιράσου το άρθρο:

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση διάρρηξης –κλοπής, σε οικία, που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, στο Βαθύ της Σάμου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 29χρονος, μπήκε στην οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή.

Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου .

Εξάλλου άλλη μια υπόθεση διάρρηξης –κλοπής, σε επιχείρηση –κατάστημα 58χρονου , που διαπράχθηκε προ τετραμήνου περίπου, στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο, εξιχνιάστηκε, μετά από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 20χρονος, μπήκε στην παραπάνω επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό της και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και φιάλες με αλκοολούχα ποτά, συνολικής αξίας -300- ευρώ περίπου.

Διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου. 

Μοιράσου το άρθρο: