Καθαρισμός ακτών σε Μόλυβο και Πέτρα
18 Οκτωβρίου 2019
2 εκ. 300 χιλ. ευρώ για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του Δήμου Μυτιλήνης
18 Οκτωβρίου 2019

Έκαναν έφοδο οι αστυνομικοί σε κτίριο που έμεναν μετανάστες

Μοιράσου το άρθρο:

Έφοδο πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής  αστυνομικές δυνάμεις σε πανσιόν στην περιοχή του σταδίου της Σάμου και δίπλα από το 2ο Δημοτικό Σχολείο, όπου διέμεναν περισσότεροι μετανάστες από ότι χωρούσαν σε κάθε δωμάτιο.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα υπήρχαν διαμαρτυρίες των περιοίκων  για θέματα υγιεινής στο συγκεκριμένο κτίριο, τα σκουπίδια που πετούσαν έξω από το συγκεκριμένο κτίριο ήταν καθημερινό φαινόμενο ενώ   σε τακτά χρονικά διαστήματα υπήρχαν συμπλοκές μεταξύ των μεταναστών και ξυλοδαρμοί.

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στο συγκεκριμένο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, έβγαλαν από τα δωμάτια όσους διέμεναν εκεί και με οχήματα της Αστυνομίας μεταφέρθηκαν στην Αστυνομική Διεύθυνση  Σάμου.

Παρόντες  ήταν ο κ. Αντιεισαγγελέας Πρωτοδικών Σάμου, ο Διευθυντής της ΔΑ Σάμου και υπάλληλοι του τμήματος Υγιεινής της ΠΕ και ΔΟΥ Σάμου.

Με την καταμέτρηση διαπιστώθηκε ότι στα συγκεκριμένα δωμάτια έμεναν 55 άτομα + 3 μικρά παιδιά. Φορτηγό μάζεψε τα διάφορα πράγματα που είχαν στην κατοχή τους και αναμένεται ο ιδιοκτήτης να κλείσει τις εισόδους και τα παράθυρα και να σφραγιστεί το συγκεκριμένο οίκημα.

 

Μοιράσου το άρθρο: