Κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα
16 Αυγούστου 2019
Το Summer « wine & cheese» στην Πόλη της Σάμου
16 Αυγούστου 2019

Ενημέρωσαν τους κατασκηνωτές στο μεγάλο Σεϊτάνι

Μοιράσου το άρθρο:

 Μεικτό κλιμάκιο με επικεφαλής τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου Πύραρχο Κων/νο  Φράγκο, πραγματοποίησε επιχείρηση αυτοψίας και ενημέρωσης, στη περιοχή φαράγγι «Μεγάλο Σεϊτάνι» Καρλοβάσου του Δήμου Σάμου.

 

Η όλη επιχείρηση  στήθηκε , μετά από τηλεφωνικές καταγγελίες που δέχθηκε ο διοικητής της Π.Υ Σάμου, από πολίτες του νησιού, ότι κατά τις νυχτερινές ώρες υπάρχουν διασκορπισμένες μικρές εστίες φωτιάς για τη παρασκευή φαγητού και διασκέδασης από τους κατασκηνωτές στο δάσος του Μεγάλου Σεϊτανιού.

Στην επιχείρηση αυτοψίας και ενημέρωσης έλαβαν μέρος ο Διοικητής της Π.Υ. Ν. Σάμου ως συντονιστής με ακόμη έναν  πυροσβέστη, έναν αστυνομικό από την ΕΛΑΣ, δύο δασοφύλακες από την Δνση Δασών και τρείς εθελοντές διασώστες της ΕΟΔ Σάμου, με επικεφαλής τον πρόεδρο  Καλαντζή Δημήτριο.

 

Η ομάδα αυτοψίας και ενημέρωσης υπό τον Διοικητή της Π.Υ. Σάμου κ Κων/νο Δ. Φράγκο με την άφιξή της με διασωστικό πλωτό σκάφος της ΕΟΔ, αφού προέβη σε αυτοψία σε όλο το δάσος του Μεγάλου Σεϊτανιού, συγκέντρωσε όλους τους διαμένοντες κατασκηνωτές, όπου τους δόθηκαν ενημερωτικά φυλλάδια της Π.Υ. Σάμου σχετικά με τις Δασικές Πυρκαγιές και παρασχέθηκαν οδηγίες και παρατηρήσεις για το τι πρέπει πράξουν κατά τη διαμονή τους στη περιοχή, σε περίπτωση πρόκλησης πυρκαγιάς στην ύπαιθρο.

 

Μοιράσου το άρθρο: