Χαλάει ο καιρός, καταιγίδες και θυελλώδεις άνεμοι Τετάρτη και Πέμπτη
12 Φεβρουαρίου 2019
Παραμένει μεγάλος αριθμός μεταναστών στο ΚΥΤ της Σάμου
12 Φεβρουαρίου 2019

Έπιασαν τους δράστες

Μοιράσου το άρθρο:

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση διάρρηξης-κλοπής σε επιχείρηση , στην ευρύτερη περιοχή του Βαθέως στη Σάμο.

Συνελήφθη  ένας αλλοδαπός, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής, ενώ ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή στην υπόθεση, δύο (2) ακόμη αλλοδαπών, ηλικίας 28 και 39 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για το ίδιο αδίκημα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι αλλοδαποί, βραδινές ώρες προ τριημέρου, δρώντας από κοινού, μπήκαν στην παραπάνω επιχείρηση, παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσαν καπνικά προϊόντα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου .

Ακόμη  εξιχνιάστηκε μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, περίπτωση κλοπής σε κατάστημα 65χρονου , στο Βαθύ της Σάμου.

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν  δύο (2) 17χρονοι αλλοδαποί, οι οποίοι κατηγορούνται για διάπραξη κλοπής. Όπως προέκυψε από τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες προχθές (10-02-2019), οι συλληφθέντες αφαίρεσαν από χώρο του καταστήματος, δύο (2) ποδήλατα, συνολικής αξίας -1680- ευρώ.

Τα ποδήλατα βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών και κατασχέθηκαν.

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση. 

Μοιράσου το άρθρο: