Χίος: Βάρδιες περιφρούρησης και συγκεντρώσεις πολιτών στο “17”
23 Φεβρουαρίου 2020
Αγωνιστικό κάλεσμα από ΠΕΚ: “Ούτε στη Μόρια, ούτε στη Καράβα, ούτε πουθενά”
23 Φεβρουαρίου 2020

Εκδρομή στο Καβακλή οργανώνει σήμερα ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου

Μοιράσου το άρθρο:

Εκδρομή στην Καράβα και συγκεκριμένα στη θέση Καβακλή διοργανώνει ο Σύλλογος Γυναικών Μανταμάδου σήμερα στις 3 το μεσημέρι, στην οποία θα συμμετέχουν αυτοδιοικητικοί φορείς, κάτοικοι του Μανταμάδου καθώς και από άλλα γειτονικά χωριά της περιοχής. Ο Σύλλογος Γυναικών με το τρόπο αυτό θέλει να δείξει την διαμαρτυρία του και δυναμώνει τη φωνή του τονίζοντας ότι δεν επιθυμεί “στρατόπεδα συγκέντρωσης πουθενά στο νησί”.

Όμως, από την Παρασκευή που ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης υπέγραψε τις τρεις αποφάσεις για τη διενέργεια διαγωνισμού που αφορά τη διαμόρφωση του χώρου των επιταγμένων ακινήτων σε Λέσβο, Χίο και Σάμο και την ανάρτηση στη Διαύγεια της σχετικής απόφασης για την περίφραξη των νέων κλειστών κέντρων στα νησιά του Αιγαίου, οι κάτοικοι της περιοχής βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκ νέου συγκέντρωση στις 7 το απόγευμα στο Πολύκεντρο Μανταμάδου, για ενημέρωση σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και κυρίως μετά τις ανακοινώσεις της Κυβέρνησης ότι ξεκινούν από αύριο τα έργα στην περιοχή.

Μοιράσου το άρθρο: