Εκπαιδευτικός προορισμός για ξένα πανεπιστήμια το γεωπάρκο της Λέσβου- Τον Αυγουστο στο νησί το πανεπιστήμιο του Πεκίνο
7 Αυγούστου 2019
Μουσική εκδήλωση στη Γέρα με φιλανθρωπική χροιά
7 Αυγούστου 2019

Πρώτη διοργάνωση OpenBeachVolley στη Λέσβο

Μοιράσου το άρθρο:

Για πρώτη φορά στην Λέσβο διοργανώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα OpenBeachVolley Ανδρών και Γυναικών από 02 έως 04 Αυγούστου στα γήπεδα της Plaz Τσαμάκια στην Μυτιλήνη. Το Σωματείο « Εν Γνώσει » μέσω του Προέδρου Χατζηελευθερίου Βύρωνα ήταν αυτό που ξεκίνησε τις ενέργειες  και τις επαφές με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την διοργάνωση του ΠΡΩΤΟΥ  BeachVolley στο νησί .

Η διοργάνωση (AegeanEvents) στέφθηκε με επιτυχία με την βοήθεια της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Ν.Π.Δ. Λέσβου και την ΑΔΕ. Λέσβου.  ” Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη για την προσπάθεια μας. Σημαντική ήταν η υποστήριξη της Τοπικής Οργανωτικής Επιτροπής Πετοσφαίρισης. Ο δρόμος για την υλοποίηση αυτού του έργου δεν ήταν εύκολος, αλλά υλοποιήθηκε με επιτυχία με την παρουσία του ενθουσιώδους κοινού που απόλαυσε επί τρείς μέρες τους αγώνες να το επιβεβαιώνει.

Με την σειρά μας ευχαριστούμε τους κάτωθι :

Τον Σωκράτη Γιακουμή και τον Στρατή Μυρογιάννη για την πολύτιμη βοήθεια και τεχνική υποστήριξη τους.

Την ομάδα του Μανώλη Κνίτη και του Άγγελου Κυτριλάκη που έφθασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Mytilini OPEN που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην παραλία Τσαμάκια στην Μυτιλήνη. Αντίστοιχα στην κατηγορία των γυναικών, την πρώτη θέση κατέκτησαν οι Αθηναίες Ευανθία Μπαλδώκα και Στεφανία Μπέμπη ”  τονίζει το Σωματείο « Εν Γνώσει » .

Στον τελικό των ανδρών, οι Κνίτης-Κυτριλάκης επικράτησαν του Αλέξανδρου Μεσσάλα και του Δημήτρη Νικολακάκη με 2-0 (21-14, 21-12) σετ, ενώ λίγο νωρίτερα στον τελικό των γυναικών, Μπαλδώκα/Μπέμπη έκαναν την ανατροπή κόντρα στις Καλλιρόη Γιαμπαστή/Αγγελική Βουβούλη και πήραν το χρυσό μετάλλιο με 2-1 (14-21, 21-16, 15-12) σετ.

Οι νικητές και οι νικήτριες πρόσθεσαν από 50 βαθμούς στην ατομική τους βαθμολογία και οι φιναλίστ από 45.

   

Μοιράσου το άρθρο: