Γ. Παληός “να έρθουν κι άλλοι δανειολήπτες που κινδυνεύει το σπίτι τους δίπλα μας”- Κινητοποίηση του εργατικού κέντρου Λέσβου
7 Νοεμβρίου 2019
Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης για τον δημοτικό φωτισμό
7 Νοεμβρίου 2019

Δήλωση Α.Κουζινόγλου για την 8η Νοεμβρίου

Μοιράσου το άρθρο:

Δήλωση του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Μυτιλήνης Αλέκου Κουζινόγλου για την 8η Νοεμβρίου:

“Τιμάμε αύριο και γιορτάζουμε, με κάθε επισημότητα, την 107η επέτειο της απελευθέρωσης της πόλης μας από τον τουρκικό ζυγό!

Ήταν ξημερώματα της 8ης Νοεμβρίου 1912 όταν ο ελληνικός στόλος με επικεφαλής τον Ναύαρχο Παύλο Κουντουριώτη και το θωρηκτό «Γ. Αβέρωφ» έφτανε έξω από το λιμάνι της Μυτιλήνης για να ακολουθήσουν η απόβαση των Ελλήνων στρατιωτών, η υποδοχή των οποίων έγινε με ξέφρενους πανηγυρισμούς από τους κατοίκους και η παράδοση της πόλης μας από τις τουρκικές αρχές στους Έλληνες!

Θα ήθελα προσωπικά και εκ μέρους των μελών του Συμβουλίου της Δ/Κ Μυτιλήνης και με την ευκαιρία της μεγάλης θρησκευτικής γιορτής των Αρχαγγέλων Ταξιαρχών Μιχαήλ και Γαβριήλ, να ευχηθώ σε όλους σας χρόνια πολλά με υγεία κι ευημερία!

Η Δημοτική Κοινότητα Μυτιλήνης στέκεται δίπλα στα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών της πόλης μας ενώ παράλληλα εστιάζει στη μελλοντική ανάπτυξη και πρόοδο της πόλης μας.”

 

Μοιράσου το άρθρο: