Δωρεά από “Γιατρούς χωρίς σύνορα” και “Ηλιαχτίδα” στο νοσοκομείο Μυτιλήνης
31 Μαρτίου 2020
Συλλυπητήρια μηνύματα για το θάνατο του Γιάννη Μπαλμπακάκη
31 Μαρτίου 2020

Δήμος Μυτιλήνης: “Μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε αβοήθητοι”

Μοιράσου το άρθρο:

“Το τελευταίο διάστημα μετά το ξέσπασμα της πανδημίας όλοι μας ζούμε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Σε αυτή τη μάχη δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι. Πρωτεργάτης σε αυτή την προσπάθεια είναι και πάλι ο Δήμος Μυτιλήνης και η εγρήγορση που έδειξε” τονίζει η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Δήμητρα Αλεξανδρή. Με τον Δήμαρχο, Στρατή Κύτελη, σε ρόλο συντονιστή, με τους Αντιδημάρχους και την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, παρέχουν βοήθεια σε όσους έχουν ανάγκη.

Κατ’ εντολή του Δημάρχου έγινε σε επαφή με τους υπηρεσιακούς παράγοντες και σε συνεργασία με το Δήμο Τρικκαίων, ενός Δήμου πρωτοπόρου σε θέματα τεχνολογίας, που διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία και την πρόσφερε αφιλοκερδώς, δημιουργήθηκε η ηλεκτρονική πλατφόρμα και το σχετικό τηλεφωνικό κέντρο για την παροχή βοήθειας σε όσους έχουν ανάγκη.

“Η πολύτιμη συμβολή των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», αλλά και των εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και ήδη παρέχουν τις υπηρεσίες τους για να γίνει πράξη το εγχείρημα αυτό σε μία δύσκολη συγκυρία. Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες, με δύναμη ψυχής και τη βοήθεια του Θεού πάλι θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί ενωμένοι και αγαπημένοι, ώστε στο τέλος να βγούμε νικητές. Τηρούμε τα μέτρα, μένουμε σπίτι αλλά δεν μένουμε αβοήθητοι, καλούμε στο 2251350505”, τονίζει η κα Αλεξανδρή.

 

Μοιράσου το άρθρο: