Προσωρινά ανοικτό το υποκατάστημα της ΕΤΕ στα Καρδάμυλα Χίου
17 Ιανουαρίου 2019
“Εκλογές, εδώ και τώρα”, ανταπαντά η ΝΟΔΕ Χίου στη ΝΕ Χίου του ΣΥΡΙΖΑ
17 Ιανουαρίου 2019

Εγκριση μελέτης για ανάπλαση δημοτικού κήπου Δήμου Χίου

Μοιράσου το άρθρο:

Στην έγκριση της μελέτης του Δήμου Χίου για την Ανάπλασης του Δημοτικού Κήπου Χίου, και της ευρύτερης περιοχής από την οδό Πολυτεχνείου έως την οδό Κένεντυ, προχώρησε το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής Αιγαίου.

Μετά την δημοσίευση της απόφασης, ο Δήμος Χίου τονίζει ότι «η απόφαση έρχεται να προστεθεί στην έγκριση της μελέτης τόσο από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο (ΚΑΣ) όσο και από το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων, τα δυο μείζονα όργανα του Υπουργείο Πολιτισμού» και έτσι αίρονται τα εμπόδια «τα εμπόδια που είχαν τεθεί με την απόρριψη της μελέτης από το Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής της ΠΕ Χίου».
«Με σύστημα και μεθοδικότητα προχωράμε στους μεγάλους στόχους που έχουν τεθεί για το πρόγραμμα της Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει όχι μόνο την ανάπλαση του κέντρου της πόλης, αλλά και έργα τα οποία ήδη υλοποιούνται:
στον πεζόδρομο Πολυχρονοπούλου αλλά και της ευρύτερης περιοχής της οδού Βουπάλου, το έργο για τις διαβάσεις των πεζών στα σχολεία, τη δημιουργία του δρόμου σύνδεσης των Ταμπάκικων με την περιοχή του ΙΚΑ, την υπογειοποίηση των press container στο κέντρο της πόλης, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό των χωρών στάθμευσης. Η πόλη μας επιτέλους αρχίζει να αλλάζει μορφή! Προχωράμε μπροστά!», καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Χίου.

Μοιράσου το άρθρο: