Μετέφεραν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν λόγω μεταναστευτικού στον υπουργό
11 Οκτωβρίου 2019
Δήλωσαν συμμετοχή στην κινητοποίηση οι πολύτεκνοι
11 Οκτωβρίου 2019

Ενημερώθηκε για θέματα υγείας

Μοιράσου το άρθρο:

Διήμερη επίσκεψη στο νησί της Σάμου  πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας και Μέριμνας κ. Παντελής Βρούλής.

 Ο κ. Βρουλής πραγματοποίησε ενημερωτικές συναντήσεις με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Βασίλη Πανουράκη καθώς και με υπόλοιπους φορείς του νησιού. 

Συγκεκριμένα  επισκέφτηκε το νοσοκομείο Σάμου και ενημερώθηκε από το διοικητή  του για τα θέματα και τα προβλήματα που απασχολούν την νοσοκομειακή μονάδα του νησιού. Επιπλέον πραγματοποίησε επίσκεψη στο hotspot της πόλης Σάμου. Στα πλαίσια της παγκόσμιας ημέρας ψυχικής υγείας στις 10/10/2019 ο κ. Βρουλής συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Πανουράκη και τον Αντιδήμαρχο Σάμου κ. Διονυσίου πραγματοποίησε επίσκεψη στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας Σάμου ΄΄ΦΑΡΟΣ΄΄.

 «Η πρόληψη των αυτοκτονιών είναι θέμα που θέτει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το 2019. Είναι γεγονός ότι οι αυτοκτονίες είναι ένα αυξανόμενο πρόβλημα της σύγχρονης κοινωνίας. Ένας στους πέντε νέους σκέπτονται να κάνουν κακό στον εαυτό τους.  Εκτός από την κατάθλιψη, την βία, την κακοποίηση και τον αλκοολισμό, συχνά έχουμε και αυτοκτονίες σε κρίση πανικού. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ. Επειδή πολλοί είναι οι άνθρωποι και ειδικά οι νέοι μας, που καταλήγουν, λόγω και της οικονομικής κατάστασης που βιώνει η πατρίδα μας» δήλωσε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας.

 

Μοιράσου το άρθρο: