10.996.163 ευρώ στο Βόρειο Αιγαίο για τους δικαιούχους της Βιολογικής Γεωργίας
1 Ιουνίου 2019
Με ποδήλατο στη δουλειά-Στη 2η θέση η Μυτιλήνη
1 Ιουνίου 2019

Ένταξη βιολογικού Νότιας πόλης Μυτιλήνης στο “ΦιλόΔημος Ι”

Μοιράσου το άρθρο:

Υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, η ένταξη του βιολογικού καθαρισμού της Νότιας Πόλης της Μυτιλήνης στο πρόγραμμα “ΦιλόΔημος Ι”, από το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με 5.000.000 ευρώ. 

Το έργο περιλαμβάνει την αποχέτευση και επεξεργασία των αστικών λυμάτων οικισμών της
νότιας περιοχής Μυτιλήνης και ειδικότερα των οικισμών Βαρειάς, Ακρωτηρίου, Κουμκό, Νεάπολης, Πληγωνίου, Ταξιαρχών, Αγίας Μαρίνας, Αγριλιάς Κρατήγου και του τμήματος συνοικίας Ακλειδιού της Δ.Ε. Μυτιλήνης.

Σε δήλωσή του ο βουλευτής Λέσβου του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Πάλλης τόνισε: “Με τον Σπύρο Γαληνό, τον απερχόμενο Δήμαρχο Λέσβου, δεν προερχόμαστε από τον ίδιο πολιτικό χώρο. Όμως τα τελευταία 4 χρόνια, που ήταν δύσκολα και απαιτητικά, συνεργαστήκαμε στενά και τις περισσότερες φορές πολύ καλά, γιατί μοιραζόμαστε την αγάπη και την αγωνία για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.

Χαίρομαι λοιπόν πάρα πολύ που, ένα έργο πολύ σημαντικό για τη Μυτιλήνη, το οποίο ο Σπύρος κυνήγησε με πείσμα για χρόνια, πήρε τον δρόμο της υλοποίησης επί των ημερών του. Μόλις χθες υπογράφηκε από τον Υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, η ένταξη του βιολογικού καθαρισμού της Νότιας Πόλης στο πρόγραμμα “ΦιλόΔημος Ι”, από το οποίο θα χρηματοδοτηθεί με 5.000.000 ευρώ.

Σπύρο, εύχομαι απ’ την καρδιά μου τα καλύτερα για την υγεία σου, να είσαι πάντα γερός για να καμαρώνεις τα έργα της πετυχημένης θητείας σου, και για να συμβάλλεις όπως μπορείς σε όσα ακόμα δεν προλάβαμε”.

Μοιράσου το άρθρο: