Ο άδικος χαμός του 19χρονου Νικόλα ανέδειξε την υποστελέχωση του ΕΚΑΒ
19 Αυγούστου 2019
Ζητούν την πλήρη στελέχωση του ΕΚΑΒ με μόνιμο προσωπικό
20 Αυγούστου 2019

Η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καρλοβάσου αφιερώνεται στην υγεία

Μοιράσου το άρθρο:

Οι τραγικές ελλείψεις στο χώρο της υγείας θα είναι το μοναδικό θέμα κατά τη διάρκεια της πρώτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου   Δυτικής Σάμου σύμφωνα με απόφαση του νέου δημάρχου Αλέξανδρου Λυμπέρη με αφορμή το θάνατο του 19χρονου Νικόλα Μαθιού.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

«Για μια ακόμη φορά θρηνούμε την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής. Ενός νέου ανθρώπου της πόλης μας που κόπηκε βίαια το νήμα της ζωής του . 

Είναι τραγικό να βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τέτοια περιστατικά στην εποχή μας. Είναι ανεπίτρεπτο να χάνονται ανθρώπινες ζωές. Αποτελεί ευθύνη όλων μας η επίλυση αυτού του χρόνιου προβλήματος. 

Δεν μπορούμε να είμαστε αμέτοχοι και κάθε φορά εκ των υστέρων να διαπιστώνουμε την ανεπάρκεια σε προσωπικό και μέσα. Είναι απόφασή μας το πρώτο δημοτικό συμβούλιο, αμέσως μετά την εκλογή των νέων θεσμικών οργάνων του Δήμου μας, να έχει μοναδικό και αποκλειστικό θέμα του το ζήτημα της υγείας στην περιοχή μας. 

Στη συνεδρίαση που θα είναι ανοιχτή για όλους τους πολίτες θα κληθούν να συμμετάσχουν, να πάρουν θέση και να ενημερώσουν αρμοδίως ο Βουλευτής του Νομού, ο Διοικητής του Νοσοκομείου, ο Διοικητής του Κέντρου Υγείας καθώς και άλλοι αρμόδιοι θεσμικοί παράγοντες.»

Εξάλλου  ο κ. Λυμπέρης  ανακοινώνει ότι η τελετή ορκωμοσίας του Δημάρχου, των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και των Κοινοτικών Συμβούλων του νέου Δήμου Δυτικής Σάμου,  θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 και ώρα 19.30 στον αύλειο χώρο της Πορφυριάδας Σχολής και καλεί όλους να παρευρεθούν.

Μοιράσου το άρθρο: