Μιχάλη Μαμάκο στηρίζει ο Κώστας Αστυρακάκης
30 Μαΐου 2019
Κίνημα αλλαγής : “Η στήριξη στις εκλογές μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε”
30 Μαΐου 2019

Η “Ανατροπή” ταυτίζει το μέλλον της με το μέλλον του τόπου

Μοιράσου το άρθρο:

Η “Ανατροπή” μένει πιστή στις προγραμματικές αρχές της. Παραμένει μια ενιαία οντότητα, αυτόνομη και αυτάρκης, ενεργή και εξελισσόμενη. Τι πρακτικά σημαίνει αυτό;

Κατ’ αρχάς σημαίνει ότι οι τρεις εκλεγμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοί μας, ο επικεφαλής Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, ο Φάνης Βακράς και ο Στέλιος Βακράς, επιφορτίζονται με την ευθύνη να μετουσιώσουν σε πράξη τις προγραμματικές θέσεις και δεσμεύσεις μας με όποιον τρόπο μπορούν. Η παράταξη τους συγχαίρει για την εκλογή τους και τους αναθέτει την εκπροσώπηση της μεγάλης ομάδας και των ψηφοφόρων που πίστεψαν στην ανεξάρτητη υποψηφιότητά μας.

Έπειτα, την πορεία της παράταξής μας καθορίζουν τα στελέχη μας. Αυτό απέδειξε η μεγάλη συνάντηση της πλειονότητας των στελεχών μας χθες βράδυ. Ομόφωνα αιρετοί και στελέχη αποφάσισαν την κατά συνείδηση ψήφο όλων στην εκλογή της Κυριακής, ενώ αυτονόητα απορρίφθηκε οποιαδήποτε σκέψη να επηρεαστούν οι ψηφοφόροι.

Τελούμε εν αναμονή της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης για το Δημαρχικό θώκο. Προσδοκούμε μόνον το καλό του Δήμου και διαθέτουμε το έμψυχο δυναμικό μας, τις γνώσεις και τις δεξιότητές μας στην υπηρεσία του Σαμιακού λαού για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, όπου με τις κατάλληλες και μελετημένες συνεργασίες πρέπει να επιτευχθεί. Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε πρόγραμμα, προτάσεις και λύσεις και θα αγωνιστούμε από οποιοδήποτε πόστο χρειαστεί για να υλοποιήσουμε ό,τι περισσότερο καταστεί δυνατό. Η “Ανατροπή” ήρθε για να μείνει, όχι στα λόγια, αλλά στην πράξη!

Μοιράσου το άρθρο: