Οι Πρόσκοποι της Λέσβου τιμούν τους Προσκόπους του πολέμου, της Κατοχής και της Αντίστασης
22 Οκτωβρίου 2019
Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για ρύθμιση δανείων με επιδοτούμενο επιτόκιο (ΟΕΚ)
22 Οκτωβρίου 2019

Κινητοποιήσεις εργαζομένων: Οι δήμοι της Λέσβου ζητούν από τους πολίτες να μην κατεβάζουν σκουπίδια

Μοιράσου το άρθρο:

Έκκληση να μην κατεβάζουν τα σκουπίδια τους από σήμερα μέχρι την Πέμπτη όπου και θα διαρκέσουν οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους Δήμους, απευθύνουν οι αντιδήμαρχοι αρμόδιοι για την καθαριότητα, Μυτιλήνης Στρατής Δαγκλής και Δυτικής Λέσβου Μιχάλης Ρούσσης.

«Αντιλαμβανόμενοι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες, παρακαλούμε θερμά τους δημότες να μην βγάζουν στον δρόμο τα απορρίμματά τους τις ημέρες αυτές. Ο Δήμος Μυτιλήνης και η Αντιδημαρχία Καθαριότητας & Ανακύκλωσης θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να περιοριστούν τα όποια προβλήματα προκύψουν από την απεργία. Η συμμετοχή και η βοήθεια όλων των συμπολιτών μας είναι απαραίτητη για να μπορέσουμε να κρατήσουμε την πόλη της Μυτιλήνης και τα χωριά μας καθαρά. Σε αυτή την προσπάθεια ζητάμε τη συνεργασία και την κατανόηση όλων» τονίζει ο κ. Δαγκλής.

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δυτικής Λέσβου Μιχάλης Ρούσσης, ζητά κατανόηση, απευθύνοντας έκκληση στους δημότες της Δυτικής Λέσβου να μη βγάζουν –κατά το δυνατόν- τα απορρίμματά τους στο δρόμο.

Η αποκομιδή των απορριμμάτων θα ξεκινήσει ξανά την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου.

Μοιράσου το άρθρο: