Εκδήλωση από την Λαϊκή Συσπείρωση: «Πολιτισμός για όλους. Πολιτισμός παντού»
15 Μαρτίου 2019
Έργα ανάδειξης του πολιτισμού της Λήμνου με ψηφιακά μέσα
15 Μαρτίου 2019

Ο Ταξιάρχης Βέρρος με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ απο την αρχή” για τον δήμο Δυτικής Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Ανακοίνωσε επίσημα σήμερα την υποψηφιότητά του για τον Δήμο Δυτικής Λέσβου, ο Ταξιάρχης Βέρρος με τον συνδυασμό “ΜΑΖΙ απο την αρχή”.
Στην ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ αναφέρει: “Η πρόκληση είναι μεγάλη. Η ευθύνη μεγαλύτερη. Στόχος μας η ανασυγκρότηση , από το μηδέν, της κεντρικης, βόρειας και δυτικής Λέσβου. Το ζωντάνεμα των χωριών μας. Εργαλεία μας η θέληση, η επίγνωση των αναγκών, η αξιοκρατική χρήση του ανθρώπινου δυναμικού, η στρατηγική αναπτυξιακή στόχευση, η συλλογική προσπάθεια.
Στην εποχή της τεχνολογικής επανάστασης, θα αγωνιστούμε για να αναστήσουμε από τις στάχτες της την περιοχη μας που έχει αφεθεί στην τύχη της εδώ και χρόνια. Το έργο είναι τεράστιο. Γιατί αφορά στην οικοδόμηση σε νέα, σύγχρονα, γερά θεμέλια του μέλλοντός μας. Του μέλλοντος των νέων και των παιδιών μας. Θα βαδίσουμε με σοβαρή, προγραμματική στόχευση, ικανά προσωπα και ανοιχτές συνεργασίες.
Σ΄αυτό το ξεκίνημα, θα χρειατεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, “ΜΑΖΙ απο την αρχή” για την συγκρότηση ενός δυναμικού και νικηφόρου αγώνα. Χωρίς κομματικά πρόσημα, χωρίς καπελώματα, χωρίς τοπικιστικές μικρότητες, χωρίς παρωπίδες. Οι δυναμικές γενιές της κεντρικής, βόρειας και δυτικής Λέσβου, οι παλαιότεροι με τις ικανότητες και την εμπειρία τους , γυναίκες και άνδρες, έχουν συνταχθεί και είναι ήδη εδώ. Με πίστη στις δυνατότητές του νέου δήμου μας και στις δικές μας οφείλουμε και είμαστε υποχρεωμένοι να κερδίσουμε τον χαμένο χρόνο “ΜΑΖΙ απο την αρχή”.”

 

Μοιράσου το άρθρο: