Συνεδριάζει το Δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου
16 Ιανουαρίου 2020
Στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση «VAKANTIEBEURS 2020» η Σάμος
16 Ιανουαρίου 2020

Παρουσίασε τις θέσεις του Δήμου για το μεταναστευτικό προσφυγικό

Μοιράσου το άρθρο:

Τις θέσεις του Δήμου για το μεταναστευτικό πρόβλημα, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ανέπτυξε ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου Γιώργος Στάντζος στην συνεδρίαση της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου, που έλαβε χώρα στη Μυτιλήνη.
Εξάλλου στην συνεδρίαση του περιφερειακού Συμβουλίου που έγινε την ίδια ημέρα ο κ. Στάντζος , στην τοποθέτησή του για το μεταναστευτικό εξέφρασε την αγωνία και την απόγνωση των κατοίκων των νησιών που πλήττονται από το μεταναστευτικό , τη δεινή θέση της κοινωνίας και της οικονομίας των νησιών από τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού και έκανε γνωστή στο σώμα την υπ΄ αριθ. 46/ 26-11-2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου και ζήτησε από το περιφερειακό συμβούλιο την κορύφωση των κινητοποιήσεων, με παράσταση διαμαρτυρίας στις 31 Ιανουαρίου 2020, στον Πρωθυπουργό της χώρας, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή των Περιφερειαρχών Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, των Περιφερειακών Συμβούλων, των Δημάρχων, των Δημοτικών Συμβουλίων και των ετεροδημοτών των νησιών που επωμίζονται το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού προβλήματος.

Να σημειώσουμε ότι τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα συζητηθεί και το θέμα των άμεσων αναγκών του Δήμου Ανατολικής Σάμου από τη διαχείριση του μεταναστευτικού, όπως αυτά διατυπώθηκαν εγγράφως από το γραφείο του κ.κ. Πρωθυπουργού προς τον Βουλευτή του Ν. Σάμου κ. Χ. Στεφανάδη.

Μοιράσου το άρθρο: