“Η ζημία που προκλήθηκε στη Συνεταιριστική Τράπεζα Λέσβου Λήμνου από την υπόθεση Μπεμπεδέλλη δεν μπορεί να αμφισβητηθεί”
20 Μαΐου 2019
«Θέλουμε ενισχυμένη παρουσία της Ανταρσία στο περιφερειακό συμβούλιο, ένα μαχητικό κίνημα που θα σταματά τις αντιλαϊκές πολιτικές»
20 Μαΐου 2019

Περιοδεία Νίκου Χήρα σε χωριά της Δυτικής Λέσβου

Μοιράσου το άρθρο:

Σκουτάρο, Άναξο, Φίλια, Βατούσα, Χίδηρα, Αγία Παρασκευή, Νάπη ήταν τα χωριά που επισκέφθηκαν το προηγούμενο διάστημα ο υποψήφιος Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου, Νίκος Χήρας μαζί με μέλη του συνδυασμού του. Μαζί τους, ήταν και ο βουλευτής Λέσβου της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια των επισκέψεών του ο υποψήφιος Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να μιλήσει, από κοντά, με τους κατοίκους των χωριών για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους, με τα οποία έρχονται αντιμέτωποι, και στα οποία ο κ. Χήρας έδωσε ιδιαίτερη σημασία, επισημαίνοντας ότι θα συμβάλει στην επίλυσή τους. Ειδικότερα αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι και οι ελαιοπαραγωγοί ειδικά με την καθυστέρηση της δακοκτονίας.

Μοιράσου το άρθρο: