Τοποθέτηση καυστήρα στο ΕΠΑΛ Καλλονής
7 Ιανουαρίου 2021
Τηλεδιάσκεψη για το νόμο περί ρύθμισης οφειλών από το Επιμελητήριο Λέσβου
7 Ιανουαρίου 2021

Πρόσκληση σε φορείς για κατάθεση προτάσεων στο φεστιβάλ Λεσβιακού Καλοκαιριού

Μοιράσου το άρθρο:

Τις προτάσεις τους για την συμμετοχή στο φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού, το οποίο θα λάβει χώρα από την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου έως και το πρώτο δεκαήμερο του Σεπτεμβρίου 2021, ζητά από πολιτιστικούς φορείς και σωματεία του Δήμου Μυτιλήνης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παναγιώτης Τσακύρης.

«Όπως όλοι γνωρίζουμε, η πανδημία προκάλεσε συν τοις άλλοις μεγάλο πλήγμα στον Τομέα του Πολιτισμού. Ελπίζοντας όμως πως το 2021 θα είναι μια χρονιά ελευθερίας, οφείλουμε να προγραμματίσουμε την επόμενη μέρα. Για τον λόγο αυτό, ο σχεδιασμός του φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού όσο γρηγορότερα προγραμματιστεί, τόσο περισσότερο θα είναι δυνατή η προβολή και διαφήμισή του, παράλληλα με τη διαφήμιση του τόπου μας» τονίζει στην πρόσκληση που απευθύνει ο κ. Τσακύρης.

Στην πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνεται:

  1. Φορέας οργάνωσης, Όνομα και τηλέφωνο Υπευθύνου.
  2. Ημερομηνία εκδήλωσης.
  3. Μικρή περίληψη του περιεχομένου της εκδήλωσης.
  4. Αναλυτικός προϋπολογισμός της εκδήλωσης (το τι θα δύναται να καλύψει ο Δήμος θα ανακοινωθεί κατόπιν συνεννόησης και αντίστοιχης έγκρισης).

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Γραφείου Πολιτισμού: [email protected]. Καταληκτική ημερομηνία υποβολής προτάσεων είναι η 28η Φεβρουαρίου 2021.

Μοιράσου το άρθρο: