Επιτυχίες αθλητών της “Αχτίδας Αιγαίου” στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου
5 Αυγούστου 2020
Έργα αναβάθμισης στο Κλειστό Στάδιο Νεάπολης Μυτιλήνης
5 Αυγούστου 2020

Προβλήματα υδροδότησης σε Κεράμι και Σκάλα Καλλονής

Μοιράσου το άρθρο:

Πρόβλημα υδροδότησης παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες στο δίκτυο Κεραμίου και Σκάλας Καλλονής όπου ταλαιπωρεί σε μία τόσο δύσκολη περίοδο τους δημότες. Ο Δήμος Δυτικής Λέσβου, παρά το ότι δεν έχει την ευθύνη, ούτε τη δυνατότητα άμεσης παρέμβασης, σε ανακοίνωσή του ενημερώνει για το πως έχει η κατάσταση.

Το ζήτημα αντιμετωπίζεται από την υπεύθυνη για την υδροδότηση ΔΕΥΑΛ. Αναλυτικότερα, παρά το ότι αντικαταστάθηκε το αντλητικό σύστημα με καινούργιο, η βλάβη παραμένει, κάτι που σημαίνει πως υπάρχει διαρροή στο δίκτυο που δεν κατέστη ακόμα δυνατό από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΛ να επισημανθεί και να αποκατασταθεί, παρά τις καθημερινές προσπάθειες που γίνονται.  Πιο συγκεκριμένα βγήκαν στην επιφάνεια κακοτεχνίες του παρελθόντος και ενώ κατασκευάστηκε νέο δίκτυο, εντούτοις δεν καταργήθηκε το παλαιό, με αποτέλεσμα να λειτουργούν σήμερα και τα δύο παράλληλα και να μην μπορούν να απομονωθούν τα προβληματικά κομμάτια του αγωγού για να αποκατασταθεί οριστικά η βλάβη.

Ο Δήμος παρακολουθεί το θέμα, αναγνωρίζοντας απόλυτα το δίκαιο των διαμαρτυριών των κατοίκων των οικισμών, ζητώντας την κατανόησή τους μέχρι να αποκατασταθεί οριστικά η βλάβη από τη ΔΕΥΑΛ.

Μοιράσου το άρθρο: